Aktuelno

Manekenka pala na najprestižnijoj reviji: "Veoma sam razočarana u sebe"

Manekenka Ming Ksi je još jedna lepotica koja je učestvovala na reviji "Viktorija sikret" brenda. Ona je hrabro i samouvereno zakoračila na pistu, a već u sledećem trenutku doživela veliki peh.

Utorak, 21.11.2017.

12:09

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

Ming Ksi se na reviji u Šangaju pojavila u zlatno-plavom kostimu sa krilima, kao i visokim sandalama na pertlanje.

Iako je sve vreme imala siguran i čvrst hod, Ming je u jednom trenutku zapela za tkaninu koja je sve vreme vijorila oko njenih nogu.

Ksijeva se okliznula i pala, a uprkos ovom pehu nasmejala se i brzo podigla na noge, dok joj je koleginica na sceni pružila podršku.

Ova lepotica je nastavila dalje kao da se ništa nije dogodilo, a u intervjuu koji je usledio nakon šoa istakla je da je "veoma razočarana u sebe, ali i veoma zahvalna svima koji su joj aplaudirali kada je pala".

Inače, 28-godišnja Kineskinja sarađuje sa brendom "Viktorija sikret" već četiri godine i nikada joj se nije dogodio ovakav peh na reviji.

Video-snimak sa revije na kojoj manekenka pada danas viralno kruži internetom te potvrđuje da ovaj pad nije bio bezazlen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.