Aktuelno

Nove fotke zabrinule fanove: Glumica nikad nije bila mršavija

Iako je već više puta demantovala navode da boluje od anoreksije, poslednje fotografije glumice Tare Rid izazvale su zabrinutost fanova. Oni su joj uputili reči podrške, ali i savetovali da što pre potraži lekarsku pomoć.

Četvrtak, 23.11.2017.

16:32

Izvor: Super žena

Nove fotke zabrinule fanove: Glumica nikad nije bila mršavija
Foto: Getty

Podeli:

Zvezda filma "Američka pita" Tara Rid primećena je ispred jednog popularnog restorana u Holivudu u društvu dečka Teda Danika.

Četrdesetdvogodišnja glumica je nosila ležernu odevnu kombinaciju koja se sastojala iz farmerica i crne majice sa otvorenim leđima.

Upravo ovaj moderni komad otkrio je njena premršava leđa na kojima je štrčala svaka koščica, a ovaj prizor je je zgrozio fanove.

Zabrinutost za njeno zdravlje nikada nije bila veća, te su joj mnogi uputili reči podrške i dali joj savet da što pre počne da se leči.

"Da li je ona svesna da je bolesna? Nikada nije izgledala mršavije", samo su neki od komentara koje su joj ostavljali obožavaoci.

Inače, američka zvezda nikada do sada nije potvrdila da ima problem sa anoreksijom.

“Ljudi kažu da ja ne jedem. Ja jedem sve vreme. Kažu da sam 'užasno mršava', a svi znaju da volim da jedem više od bilo koga. Jednostavno, takva mi je genetika“, kazala je svojevremeno.

A post shared by celebritim (@celebritim) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare