Aktuelno

Ova jelka ima nešto da "kaže": Rijaliti zvezda otkrila pol deteta

Kajli Džener okitila je svoju novogodišnju jelku. U njenom domu centralno mesto saad zauzima šest metara visoka jelka, koja uopšte nije obična.

Nedelja, 10.12.2017.

09:12

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

thank you @jeffleatham & team for making my XMAS dreams come true! 20 feet of magic! Even more perfect in real life ... 🎀

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана

Zanimljivo, njena jelka je imala dekoratera, a ovog puta to je bio Džef Letam, kreativni direktor pariskog hotela "Four Seasons Hotel George V" koji je samo zbog nje doleteo u Kaliforniju da bi joj okitio kuću.

Na jelki su veštački sneg i roze i zlatne mat i sjajne kuglice i lampioni. A ono je posebno zanimljivo je navodno priznanje Kajli da očekuje devojčicu.

Naime, ona i reper Travis Skot će uskoro prvi put postati roditelji.

Povod za nagađanja o polu deteta je sličan običaj koji je i Bijonse imala običaj da ponavlja u trudnoći- ona je slikama saopštavala svojim obožavaocima kog pola je beba, da ih je dve..... Videćemo da li je mlada Kajli preuzela pevačicin stil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare