Aktuelno

Ćerka čuvenog glumca ponosi se svojim oblinama u donjem vešu

Ćerka slavnog glumca Dejvida Haselhofa, Hejli uradila je seksi editorijal za "Slink" magazin. Kako kaže, njene fotografije u donjem vešu imaju cilj da osnaže žene i inspirišu ih da vole i poštuju svoje telo.

Sreda, 13.12.2017.

12:26

Izvor: Super žena

Ćerka čuvenog glumca ponosi se svojim oblinama u donjem vešu
Foto: Getty

Podeli:

Dvadesetpetogodišnja Hejli Haselhof, ćerka glumačke zvezde Dejvida Haselhofa koji se proslavio ulogom u seriji "Čuvari plaže", fotografisala se za najnoviji broj magazina "Slink".

Rasna plavuša je stala pred kameru poznatog fotografa Roberta Aguilara koji je uspeo da napravi prave umetničke fotografije.

Dvadesetpetogodišnja manekenka je u jednom luksuznom hotelu u Londonu pozirala u seksi donjem vešu sa čipkom, halterima i pertlicama koje su dale efekat seksepila, ali i naglasili njene bujne obline.

Zajedno sa neobičnim enterijerom, kao i antikvitetnim nameštajem i sanjivom atmosferom na setu, kompletan editorijal je dobio mnogobrojne pohvale.

Glavna zvezda, Hejli je prilično zadovoljna rezultatima saradnje sa magazinom.

"Važno je imati časopis čija svrha se zasniva na davanju samopouzdanja ženama, modi i oblinama. Naslovna strana na kojoj poziram u donjem vešu je veoma važan i osnažujući moment za mene", kazala je lepa manekenka.

Dejvidova ćerka je takođe govorila o nesigurnostima, te je podelila savet kako se boriti sa njima.

"Svi mi imamo trenutke kada smo nesigurni zbog svog tela, ali moramo ga prihvatiti i voleti ga onako kakvo jeste. Moramo da volimo sebe kako bismo došli do mesta gde želimo da budemo sutra", rekla je plavuša koja se kao dete pojavila u "Čuvarima plaže".

Inače, Hajli od svoje 14. godine radi kao plus-sajz model, a trenutno ima potpisan ugovor sa modnom agencijom Ford. Kao najveće uspehe u svetu mode navodi kampanje za "Yours Clothing" i "Evans".

Poznato je da se mlada manekenka pojavila u seriji "Huge", ali i da je uplovila u dizajnerske vode predstavivši svoju liniju Elvi.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.