Aktuelno

Bivša Plejboj zečica se požalila: Imam muža, ali i vaginalnu depresiju

Bivša Plejboj zečica Kendra Vilkinson požalila se u javnosti kako već duže vreme pati od vaginalne depresije.

Petak, 15.12.2017.

14:39

Izvor: Super žena

Bivša Plejboj zečica se požalila: Imam muža, ali i vaginalnu depresiju
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Nekadašnji Plejboj model Kendra Vilkinson kazala je u razgovoru za "Lajf & Stajl" da teško podnosi razdvojenost od muža Hanka Basketa .

Kendra, koja trenutno boravi u Vegasu zbog snimanja jedne emisije koju vodi, dok je Henk u Kaliforniji sa decom, istakla je koji problem je muči:

"Čula sam za pojam vaginalne depresiju, e, to imam ja!"

Tehnički, depresivna vagina, odnosno vulvodinija zaista postoji, a uzrok nastanka nije poznat. Simtomi su hroničan bol u području intimne regije, koji može da traje nedeljama ili čak mesecima.

*ALT

Osim umirujućih gelova i lekova, mnogi doktori prepisuju i seks, što posebno raduje Kendru.

Kendra i Hank imaju dvoje dece, a nedavno su obavestili javnost da su se ostvarili u ulozi roditelja, te da ne planiraju proširenje porodice.

Bivša devojka osnivača “Plejboja” Hjua Hefnera je rešila da se oslobodi svoje prošlosti vezane za saradnju sa ovim magazinom.

"Ponekad je teško biti obeležen kao "Plejboj" zečica, zato što sebe nikad nisam doživljavala na taj način. Napustila sam svet "Plejboja" skoro pre deset godina i nastavila sa svojim životom. Poređenje mene sada sa tadašnjom 18-godišnjakinjom je besmisleno," nedavno je napisala na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.