Biramo supermuškarce

Naša super žena Miljana Vulović Tadić gost 150 minuta

Naša super žena iz akcije "Biramo super ženu" je bila gost emisije 150 minuta na TV Prva.

Petak, 04.06.2021.

15:57

Izvor: B92

Naša super žena Miljana Vulović Tadić gost 150 minuta
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

Sada ćemo da pričamo o Super ženama. Da li znate neku ženu koju krasi ovaj epitet? Koja je uspešna u svom poslu, koja ima neki zanimljiv hobi, ili koja jednostavno zaslužuje da se o njoj priča i piše? Naša emisija je u saradnji sa portalom B92 odlučila da svakog petka predstavi žene koje su to zaslužile.

Sa nama je ovog petka Miljana Vulović Tadić, majka troje dece i žena koja je radila veoma odgovoran posao u toku pandemije.

Zahvaljujući njoj naše bolnice su na vreme dobijale dovoljne doze kiseonika za lečenje pacijenata. Koji je to posao i kako je izdržavala sve ovo vreme razgovaram sa svojom gošćom u narednim minutima.

Miljana (38) ima troje dece, sina Aleksandara koji je đak prvak i blizance Đorđa i Đurđu. Suprug je prijavio Miljanu, a ona na to kaže: "To je divan gest, kada vas suprug podržava u sve što radite - u poslu, hobiju", kaže Miljana.

Miljana je magistar farmacije, a zaposlena je u jednoj kompaniji koja je jedina u Srbiji i regionu ima postrojenje za proizvodnju kiseonika. Znamo da se kiseonik od početka pandemije koristio u lečenju i da je mnogima spasio život: "Bilo je stresno za sve zaposlene, s obzirom da proces proizvodnje kiseonika nije ni malo jednostavan. Imate kolege u proizvodnji koje su radile tri smene da uspeju da proizvedu dovoljno kiseonika za sve pacijente. Takođe, kolege iz kontrole koje su danonoćno radile i koleginica i ja koje smo morale da pregledamo dokumenatciju i proverimo da li zadovoljava sve. Sam proces proizvodnje je strogo kontrolisan i nismo imali problema".

Ona je dodala da je situacija sada lakša: "Znamo tačno kad je pik epidemije, kada je više pacijenata u bolnicama, znamo po proizvodnji, a sada je drugačije", rekla je Miljana

Na pitanje da li je patila porodica, kaže: "Jesu patili, ali su bili tu drugi članovi porodice koji su pomagali".



Ceo prilog pogledajte u video-materijalu, OVDE možete pogledati sve naše superžene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare