Nedeljni horoskop: Jedan znak čeka prvo veliko ovogodišnje zaljubljivanje

Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja u periodu od 20.03. do 26.03.2017. godine...

AstroZabava |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Sunce ulazi u vaš znak – eto nama proleća, a eto slobodnim Ovnovima I prvog velikog ovogodišnjeg zaljubljivanja! Spoj Sunca i retrogradne Venere u vašem znaku doneće pokretanje jedne čudne ljubavne priče – odnosa u kom ćete potpuno “izgubiti glavu” i biti verovatno povučeni jakom hemijom i strašću. Naravno, interesuje vas da li je ovo veza koja može trajati….pa, iskreno rečeno – nisam sigurna, ali je izvesno da će vam doneti veliko zadovoljstvo….makar na svom početku….

Tokom cele ove sedmice Venera, vladarka znaka Bika, biće spaljena od Sunca. Ne sporim – kod slobodnih će ovo doneti ljubavnu “navalu” – I svega će ovde biti – I bivših emotivnih partnera, i novih osoba čiji će vas “sjaj” zaslepeti, i mogućnosti za pokretanje karmičkih priča – sve je na meniju! Ono što mogu da vam preporučim jeste da ako već pokrećete neki odnos, gledajte da to bude 25. marta.

Blizanci, ako ste slobodni, mislim da je stvarno vreme da tu osobu koja vam se dopada konačno i osvojite. Da ne grešim dušu, možda ste zbunjeni i njenim ponašanjem – taman pomislite da ste joj “našli caku”, a ona se nekako izmakne I izmigolji vam iz ruku. Zato je ova sedmica odlična da konačno uspešno realizujete svoje ljubavne želje – tamo oko vikenda. Znate koliko ste sposobni da nekome “zavrtite mozak” – uključite na najjače tu svoju čuvenu komunikaciju Ii– pravac u akciju!

Kažu da “stara ljubav zaborava nema”, jelda? Pa dobro, evo jedne stare ljubavi u životu slobodnih Rakova, pa da vidimo da li ste je zaboravili ili niste…..Neki od vas će poželeti da daju još jednu šansu bivšem emotivnom partneru. Trenutno nije ni važno da li je ovo nešto što može postati trajno ili ne, vi osećate da bi trebalo da se prepustite i da pokušate – pa onda to i uradite. Pojedini Rakovi imaju i neki čudan odnos sa jednom osobom – osećate da tu ima mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite neki konkretan potez.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za ostale znakove za tekuću nedelju pročitajte ovde.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 136 sledeca idi na stranu