Dobro ih se pazite: Ovi horoskopski znakovi su najbolji lažljivci

Oni će lako izgovoriti laž i učiniti sve da poverujete u njihovu priču....

Sreda, 26.07.2017.

09:38

Izvor: B92

Dobro ih se pazite: Ovi horoskopski znakovi su najbolji lažljivci
Foto: Thinkstock

Podeli:

Blizanci

Iako spadaju u neiskrene znake, Blizanci ne rade to namerno jer se oni često predomišljaju. Teško im je da se drže onoga šta su rekli, zbog čega ispadaju lažljivci.

Rak

S obzirom da su jako kreativni, pripadnici ovog znaka mogu veoma brzo da smisle laž. Obično lažu u trenucima kada pokušavaju da se izvuku iz nevolje, a retko ko bi posumnjao u njihovu priču.

Lav

Lavovi obožavaju da prave dramu, a sve kako bi bili u centru pažnje. Zbog toga često preuveličavaju stvari, ali u tome nema ničeg lošeg jer oni samo žele da budu zanimljiviji.

Vaga

Vaga želi da sačuva harmoniju u životu, i upravo zbog toga neke stvari prikriva lažima. Naravno, ponekad ima i nekih zlih namera, ali obično se trude da svima bude lepo.

Jarac

Kao veoma praktično biće, Jarac će se poslužiti lažima kako bi se lakše izvukao iz situacije u kojoj ne žele biti. Tako će pre reći da ne stiže na kafu, nego da iskreno pruzna devojci koja ga zove da mu se jednostavno ne sviđa. Oni to gledaju kao brigu za druge.

Ribe

Saosećajne i nežne Ribe će ponekad igrati žrtvu kako bi postigle viši cilj, a neretko i slagati. Ipak, nikada nije reč o velikim i ozbiljnim stvarima, jer su Ribe ipak veoma pravedne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare