Nije lako s novcem - kom znaku leži, a koji treba da ga izbegava?

Kakav je vaš odnos prema novcu? Da li spadate u štedljivce ili ste od onih koji troše kao da sutra ne postoji?

Utorak, 16.01.2018.

13:02

Izvor: B92

Nije lako s novcem - kom znaku leži, a koji treba da ga izbegava?
Foto: Getty

Podeli:

Jedno istraživanje objavljeno u septembarskom izdanju magazina "Social Indicators Research" pokazalo je da novac podjednako može da "zavede" muški i ženski pol.

U studiji je učestvovalo više od 100.000 Britanaca koji su govorili o svojim osećanjima kada je reč o novcu. Oni su imali zadatak da odgovaraju na pitanja poput - da li kupuju stvari kada se osećaju uznemireno, kada im je dosadno ili kada su uzbuđeni, ili je reč o drugačijim osećanjima koja su povezana sa osećanjem krivice, ponosa ili moći.

Astrolog Dušan Veličković otkriva koje znakove ove godine očekuje bolja materijalna situacija, a koji treba da se pripaze i ne podižu kredite.

"Postoje znaci koje hoće pare. Bikovi su najtaličniji kada su pare u pitanju. To je trajno stanje. Zemljani znaci Devica i Jarac su takođe dobri sa novcem. Dok su Rakovi najveći hrčkovi, najveće štediše i racionalno troše", kaže astrolog.

Detaljnu analizu pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare