Večeras je plavi mesec: Evo kakve promene 31. januar donosi vašem znaku

Nakon punog meseca u Raku, na nebu se dešavaju i drugi bitni događaji. Kraj januara obeležiće plavi mesec, a moćnu kosmičku energiju će osetiti svi znaci.

Sreda, 31.01.2018.

16:07

Izvor: B92

Večeras je plavi mesec: Evo kakve promene 31. januar donosi vašem znaku
Foto: Thinkstock

Podeli:

Šta je plavi mesec?

Pun mesec je lunarna eklipsa: jak energetski portal koji se pojavljuje nekoliko puta godišnje i donosi energiju koja traje narednih 6 do 12 meseci. Eklipse deluju na sve znakove, teraju nas se zapitamo o našim potrebama, često zatvaraju vrata, ali i otvaraju nova. Samim tim, svaki znak može da dobije nešto iz ovih astrološkh događanja.

Astrolog Amelia Kint je otkrila šta koji znak očekuje od 31. januara, odnosno plavog meseca.

Zemljani znaci (Bik, Devica, Jarac)

Prema Ameliji, ovaj mesec deluje na kuću emocija. Pa manje mislite o spoljašnjem svetu, a malo više o unutrašnjem, savetuje.

"Više će se odraziti na unutrašnje stvari, ono što se dešava iza scene. To ne znači da neće imati uticaj i na velika životna dešavanja. Zapravo, promene u srcu će vam pogurati da celu godinu doživite mnogo pozitivnije. "

Pa, nabavite odmah novi dnevnik ili planer, proverite svoje odluke i uverite se da vodite računa o sebi i svojim osećanjima. Uradite ono što će obogatiti vaš unutrašnji svet, ono što će vas činiti uspešnijim, bilo da je reč o nekim malim promenama- poput meditacije nekoliko puta nedeljno ili nekoliko dubokih uzdaha.

Vodeni znaci (Rak, Škorpija, Ribe)

Kada je reč o vodenim znacima, Amelija ističe da će mesec aktivirati kuću karijere.

"Reč je o promeni posla, karijernim dostignućima ili povišici. Vodite računa da trošite pažljivo svoje prihode, jer ono što sada postignete trajaće sigurno do kraja 2018", savetuje astrolog.

Ako tražite novi posao ili želite da započnete novi projekat smatrajte ovo blagoslovom.

Vazdušni znaci (Blizanci, Vaga, Vodolija)

Vazdušni znaci će osetiti bitne promene u vezama. Ako ste već duže vreme imali pojedine nejasnoće, sada je vreme kada će se stvari potpuno raščistiti.

Ovaj mesec posebno deluje na odnose, pa ćete dobiti važnu poroku o ljudima koji su vam veoma bitni, bilo da je reč o vašem krugu prijatelja ili partneru.

Odvojite vreme za sebe kako biste razmisli šta želite u novoj godini i prirpremite se za sve događaje koji će uslediti.

Vatreni znaci (Ovan, Lav, Strelac)

Kod vatrenih znakova, plavi mesec će delovati na kuću kreativnosti.

Dobijate neverovatnu isnpiraciju koja će trajati do kraja 2018. Bilo da završavate važan kreativan projekat, ili počinjete da učite totalno nov predmet, ostvarićete visoke ciljeve - više nego što možete da zamislite.

Iskoristite ovaj period da pronađete svoje strasti: započnite novi kurs ili jednostavno čitajte nove knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare