Astro mršavljenje: Ovan najlakše slabi, Vaga se baš muči sa kilogramima

Slatkiši ili slaniši? Vežbaje ili "bušenje kašike"? Evo kako koji znak reaguje na hrani i ideju da mora da smrša.

Četvrtak, 22.02.2018.

22:00

Izvor: B92

Astro mršavljenje: Ovan najlakše slabi, Vaga se baš muči sa kilogramima
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Ovan bez problema skida nakupljene kilograme

Ovan obožava da isprobava nova jela i ne može da odoli začinjenoj hrani. Za njega ne predstavlja problem da smrša, jer ga takmičarski duh tera da ih što pre skine. Najviše mu odgovaraju sportovi poput tenisa, fudbala, vožnja bicikla i dizanje tegova, gde može testirati granice izdržljivosti.

Za Bika su najbolji izbor su laganije vežbe

Bik je kao pravi gurman sklon gojenju i jednostavno ne može da odoli dezertima. U dovođenju linije u red odabraće laganije aktivnosti kao što su šetnja, vežbe istezanja i ples, dok intenzivniji trening nije za njega. U vraćanju predpraznične figure pomoći će mu tvrdoglavost koja će ga terati da ostvari željeni cilj, možda ne brzo kao Jarac, ali ipak će skinuti te kilograme.

Blizanci vole da kombinuju različite vežbe

Blizancima je umesto hrane, zabava na prvom mestu, ali ni oni nisu imuni na poslastice. U vežbanju im je najvažnije da trening nije dosadan pa će bez imalo muke smršati. Vole da kombinuju različite vežbe i muziku, ali im za dobru formu treba partner. Najbolji izbor su aerobik, zumba i pilates.

Rak obožava šetnje i planinarenje

Iako voli zdravu hranu, Rak jednostavno ne može da odoli šećeru. Upravo zbog toga dogodi mu se koji kilogram viška, ali lako ih skida. Ne voli naporne vežbe kao što je vojnički trening i više mu odgovaraju vežbe istezanja, šetnje i planinarenje koje uravnotežuju i um i telo.

Lav suvereno vlada sportskim aktivnostima

Lav je baš kao i Bik strastven po pitanju hrane. Redovno vežba, a čak i ako je dopustio koji kilogram više skinuće ga na pilatesu, jogi ili plesu. Važno mu je samo da svima pokaže koliko dobro vlada sportskom aktivnosti koju je izabrao.

Devica vežba na otvorenom

Devica pazi na ishranu zbog čestih probavnih problema koji prate ovaj znak i vežbanje joj je neizostavan deo života. Ona je uvek u formi - uvek. Obožava vožnju bicikla, fudbal i bilo kakvu vrstu aktivnosti na otvorenom, zbog čega je u teretani nećete videti.

Vaga ne voli da vežba

Vaga obožava da kuva i uživa u hrani, a vežbanje joj je poslednje na listi najdražih aktivnost zato što se lako umara. Upravo zbog toga muku muči s kilogramima i važno je da nađe motivaciju. Jednostavne polusatne šetnje i opuštajuće vežbe kao što su pilates i joga, najbolji su izbor za ovaj znak.

Za Škorpiju su borilačke veštine

Škorpija voli snažne ukuse, raznovrsna jela i sklona je preterivanju u alkoholu što izaziva gojenje. U skidanju nakupljenih kilograma pomažu joj intenzivne vežbe koje hrane njen takmičarski duh. Najbolje će se snaći u borilačkim sportovima i teretani gde će na videlo izaći njena izdržljivost.

Strelac voli da vežba u prirodi

Strelac je takođe sklon gojenju i baš kao Rak ne može odoleti šećeru, posebno kolačima. Slabost za slatkišima ukrotiće vežbe na otvorenom, trčanje, skijanje i vožnja bicikla. Iako više voli trening na svežem vazduhu, ako nema izbora, odabraće i teretanu pod uslovom da na treningu ima partnera za vežbanje.

Jarac uživa da vežba sam

Najviše uživa da vežba sam, a za njega su najbolji izbor planinarenje, penjanje, vožnja bicikla i džogiranje.

Vodolija skida kilograme ekstremnim sportovima

Problem viška kilograma rešava ekstremnim sportovima i intenzivnim treninzima kao za maratonce. Može je pokolebati samo rutina.

Ribe se plivanjem vraćaju u formu

Ribe su sklone prejedanju. Nisu ljubitelji intenzivnih treninga i najbolje se snalaze u vodi, pa je plivanje odličan izbor za njih. Pomaže i joga, ali i plesanje uz dobru muziku koja povoljno utiče na njihovo psihičko stanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare