Sujetan i emotivan: Ovaj znak je ubedljivo najslabiji u horoskopu

Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osetljivost.

Petak, 06.04.2018.

09:20

Izvor: B92

Sujetan i emotivan: Ovaj znak je ubedljivo najslabiji u horoskopu
Foto: Thinkstock

Podeli:

Ovan predvodnik spada u jake i veoma samouverene znake zodijaka. Često je arogantan, voli da bude u centru pažnje i da povede i u bitku prvi, ako treba. Međutim, sve je to fasada da bi zamaskirao svoju osetljivost.

U stvari, Ovnovi su vrlo sujetni i emotivni. Ukoliko ga neko ko mu je vrlo drag povredi ili izneveri, neće biti čudno ako pusti suzu, bilo da je muškarac ili žena. Sve vreme razmišljaju o osveti, ali ne žele da je sprovedu u delo, jer im je osoba koja ih je povredila draga, pa im plač pomaže da sebi olakšaju muke. Ipak, Ovnovi i pored velikih mana, imaju i veliko srce.

Zato drugi razlog zbog kojeg će briznuti u plač jesu deca. Veoma su slabi na mališane i bilo kakvo maltretiranje dece izazivaju u njima veliki bes i tugu, pogotovo jer uvek osećaju potrebu da im pomognu. Kada to ne mogu, što je često slučaj, spremni su da proliju suze iz besa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.