Nikada ti neće reći "da": Muškarac rođen u ovom znaku se najteže odlučuje za brak

Mnogi muškarci se teško odlučuju za brak, a na njihovu spremnost da uplove u ovu zajednicu može da utiče i horoskopski znak.

Utorak, 24.04.2018.

09:54

Izvor: B92

Nikada ti neće reći
Foto: Thinkstock

Podeli:

Prema zodijaku, sledeći horoskopski znaci se teže odlučuju za ovaj korak u životu…

Blizanci

Šarmantni i naklenjeni flertu, Blizanci nemaju problem da privuku pažnju suprotnog pola. Oni su inteligentni, veoma komunikativni i kreativni, te njihova mnogobrojna interesovanja i svestranost intrigiraju mnoge.
Pripadnici ovog znaka imaju veoma visoke standarde kada je suprotni pol u pitanju, a zaintrigiraće ga interesantna i svestrana osoba koja će imati mnogo razumevanja za njegov način života, pa i povremene flertove. Blizanci brak često doživljavaju kao sputavanje.

Strelac

Strelac obožava slobodu, i upravo to je razlog zašto često beži od braka. Oni žele ljubav na duge staze, bilo da je reč o prijateljstvu ili emotivnoj vezi, ali bez ikakve vrste ograničavanja koja bi ga ukrotila. Izuzetno je nežan u vezi, te će njegova partnerka dobijati punu pažnju, a veoma mu se dopadaju jake i nezavisne žene.

Vodolija

Koliko god maštali o sigurnoj luci, muškarci rođeni u znaku Vodolije su zapravo individualisti. Sloboda i nezavisnost su mu veoma bitni, te kada u ljubavnoj vezi oseti bilo kakvu vrstu pritiska, počeće postepeno da se udaljava. S obzirom na to da je veoma šartmantan, u životu ima mnogo veza. Ipak, kada zavoli i u potpunosti se preda, spreman je da svu pažnju pokloni svojoj izabranici. Drugo je pitanje koliko će to potrajati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.