Možete da pokušate, ali ova tri znaka zodijaka nikako ne možete da prevarite

Oni spadaju u najintuitivnije horoskopske znake koji predosete svaki problem i "namirišu" laž.

AstroZabava | index.hr |
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Škorpija

Škorpije imaju izražen osećaj za maltene sve i tačno znaju šta ko misli iz samo jednog upućenog pogleda. Kako sve duboko proživljavaju, imaju sposobnost da prepoznaju šta je sledeće što nadolazi. Svesno preuzimaju rizik, iako im predosećaj govori šta će i kako će biti. Škorpije vole uzbuđenje i akciju, pa zato nekada neće da poslušaju sebe, što se najčešće dešava kada je u pitanju ljubav.

Strelac

Kod Strelčeva je intuicija relativno pod „zatišjem“ dok ne pronađu neki unutrašnji sklad sa samim sobom. Kada se to desi, sledi rad na intuiciji, koja može biti jako snažna. Intuicija im je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa ako ga ne pronađu - intuicija im neće biti dovoljno razvijena da pokaže opasnost ili dobru stvar.

Ribe

Ribe su veliki duhovnici i često im se dešava da sanjaju stvari koje im ukazuju na nešto - važan događaj koji će uslediti ili neke stvari koje se kasnije zaista i obistine. Za Ribe je takođe bitan unutrašnji mir, kao i zadovoljstvo koje prerasta u intuiciju koja ih vodi ka onome što predosećaju. Moto im je „ja osećam“, koji zapravo opisuje njihovu sposobnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 19 sledeca idi na stranu