Nedeljni horoskop: Jedan znak očekuje nešto tajno, strasno, neobavezno...

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 29.10.2018.

08:11

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Jedan znak očekuje nešto tajno, strasno, neobavezno...
foto: Thinkstock

Podeli:

Za Ovnove dobar je momenat da se greške u partnerskim odnosima isprave, da se komunikacija vrati u neke normalne, redovne okvire, ali je isto tako vreme i da se strast i zajedništvo vrate u odnos sa voljenom osobom.

Bikovima dolazi do preokreta situacije u emotivnim relacijama. Iako opozicija retrogradne Venere sa Uranom može kod nekih doneti burne momente, pa čak i prekid odnosa koji je već dugo pod tenzijom, ipak njeno vraćanje u znak Vage i trigonski aspekt sa Marsom najavljuju poboljšanje atmosfere i konačno sređivanje ljubavnih peripetija.

Zauzetim i slobodnim Blizancima se neke zanimljive stvari pripremaju….Od sledeće sedmice, tačnije osmog novembra Jupiter, planeta koja vlada vašim partnerstvima ulazi u svoje sedište i znak Strelca.

Rakovima neke situacije koje su dugo taložene u odnosu sa voljenom osobom, sada mogu krenuti ka rešavanju. Sam početak nedelje donosi vam veliko nezadovoljstvo, ali istovremeno i odlučnost i sposobnost da preduzmete prave korake u vašem odnosu.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare