Retrogradna Venera u novembru nekome donosi brak,a nekome bivšu ljubav

Horoskop za novembar 2018. najavljuje veoma stabilan i miran period za neke znakove, pojedini će napraviti korak više u svom životu, te se i odlučiti za “ludi kamen”.

AstroZabava | espreso.rs |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Prvog novembra retrogradna Venera ulazi u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudneti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? Neee, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

Ovnovi, Rakovi, i Jarčevi će se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći. Vežbajte tako svoju strpljivost. U novembru ćete se tako suočiti sa svojim istinskim željama. Biće vam koristan ovaj period kako biste iz novog ugla sagledali svoju vezu. Sve će nekako na kraju izaći na površinu, a vreme je i bilo.

Bikovi, Device, Škorpije i Ribe će u novembru osetiti da im je potreban odmor. Njima je prethodni period bio previše buran. Posvetiće se sebi, masažama, ulepšavanju i treniranju. Pronaći će sada svoj mir i neku svoju oazu snova, zaroniće u nju sve dok ne padne sneg. A, tada? Tada će se pojaviti onaj pravi što će im skinuti zvezde sa neba. Ne kaže se džabe da ko čeka, na kraju i dočeka.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu