Nedeljni horoskop: Blizanci su izgubili kompas, Lavovi imaju kratak fitilj...

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 12.11.2018.

08:22

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Blizanci su izgubili kompas, Lavovi imaju kratak fitilj...
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi lep sekstil Marsa koji vlada vašim znakom sa Uranom može probuditi prvo simpatije, a onda doneti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti onako preko glave, kako samo vi to umete.

Bikovi neki od vas, iako slobodni, još uvek nisu spremni da otvore svoje srce i prepuste se. Moguće je da i dalje „varite“ bivšu emotivnu priču i da trenutno nemate dovoljno snage da ponovo poverujete u ljubav. Interesantno je da udvarača oko vas ima, i to poprilično – ali vi samo jednim delom uživate u nekim zanimljivim komunikacijama i kao da ste postavili „crtu“ – dovde može, odavde ne može.

Blizanci malo ste „izgubili kompas“ kada su vaši emotivni ili bračni odnosi u pitanju. Sa partnerom se povremeno baš i ne razumete najbolje, ali ipak je između vas pozitivna energija zbog koje lakše rešavate sitnije probleme koji nastupe. Jupiter u vašem polju braka daje priliku da se odnosi srede na pravi način i sada bi bio dobar momenat više se posvetiti jedno drugom.

U ovu sedmicu Rakovi u emotivnim i bračnim vezama ulaze u nekom čudnom, promenljivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom.

Lavovo i na dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran „kratak fitilj“, ali sa druge strane – sada će se otvoriti i prilike da se lakše i lepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare