Nedeljni horoskop: Bikove zbunjuju udvarači, a Blizanci su meta zauzete osobe

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 19.11.2018.

08:16

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Bikove zbunjuju udvarači, a Blizanci su meta zauzete osobe
foto: Thinkstock

Podeli:

Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara. Jake mogućnosti za zaljubljivanja u osobe koje ne žive blizu vas, u nekoga koga možda uskoro očekuje put u inostranstvo ili u osobu sa kojom imate razliku u godinama.

Slobodni Bikovi ni sami više nisu sigurni u neke osobe – nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vas muvaju ? Ponašanja vaših « udvarača » su u ovoj nedelji totalno nedefinisana, čudna, nespretna – i samo vas zbunjuju.

Blizanci, bilo da su slobodni ili zauzeti sada doživljavaju udvaranje na radnom mestu, najverovatnije od strane osobe koja je zauzeta ili ne u potpunosti iskrena prema vama.

Rakovi, neke situacije koje ste do sada prevazilazili bez većih problema, sada će vas jako nervirati u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Realno gledano, sve je isto kao i ranije, u vašem se odnosu ništa nije promenilo, ali su vaše reakcije sada obojene nervozom i nestabilnim emocijama, što doprinosi tome da sve doživljavate kao iritaciju, pa čak i razlog za svađu.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare