3 znaka horoskopa koja su najkompatibilnija sa Škorpijom

Iako ne postoje astrološki parovi između kojih se ljubav ne može roditi, neki znakovi zodijaka su jednostavno stvoreni da se zaljube jedno u drugo.

Ponedeljak, 19.11.2018.

13:36

Izvor: B92

3 znaka horoskopa koja su najkompatibilnija sa Škorpijom
foto: Thinkstock

Podeli:

Sezona je Škorpija, a danas otkrivamo koji su to znaci Zodijaka najkompatiblniji sa njima. Škorpija je vodeni znak pun strasti, donosi romansu gde god da ode. Međutim, one se ne zaljubljuju u svakoga. Potrebna je zaista posebna osoba koja će im privući pažnju.

Pa, pogledajte koji znaci horoskopa to rade najbolje.

Bik

Iako Škopriju neke karakteristika Bika stvarno frustriraju, i dalje ih magično privlače. U astrologiji nema ničeg zanimljivijeg od para suprotnih znakova koji shvate koliko toga zajedničkog imaju. Za Škorpiju, ovaj znak je Bik. Dok se Škorpija pokreće, Bik je orijentir. Oboje su ozbiljni kada je u pitanju veza, a ako se pronađu nikada neće odustati od svoje ljubavi. Ipak, ljubav Škorpije je sačinjena od dubokih emocija koje izgledaju kao iz drugog sveta. Nasuprot tome, Bik je koncentrisan na opipljive, fizičke stvari. Iako može doći do sukoba, iskra između ovih znakova će ukloniti sve njihove razlike.

Rak

Rak je možda najosetljiviji partner za Škorpiju. Oba znaka su vodena, tako da njihove emocionalne potrebe uvek razumeju. Vodeni znakovi su osetljivi, intuitivni i duhovni, a Rak i Škorpija poseduju ove posebne osobine. Ali Škorpija voli tamnu stranu života i fasciniraju ga sve teme koje su tabu. Rak je malo nežniji. Oni su kao vuk i jagnje - smrtonosno, ali neverovatno slatko.

Ribe

Kada su Ribe i Škorpija zajedno, njihova zajednička moć im daje pristup drugim svetovima. Njihova romansa je kao san. Jedina opasnost je to što može biti san iz kojeg neće želeti da se probude. Škorpija vlada osmim domom smrti i ponovnog rođenja, dok Riba upravlja dvanaestim domom duhovnosti. Oba znaka žele nešto više od života. Zapravo, oni su jednom nogom u stvarnosti, a drugom u svetu fantazije. Ovaj par može da pobegne na neko mistično mesto i nikada se ne vrati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.