Ovaj horoskopski znak nikada nećete moći da prevarite

Horoskop će vam reći sve što želite da znate o znakovima Zodijaka, isto tako i ono najskrivenije, što možda i ne želite - a baš takva je i Vodolija.

AstroZabava | metro-portal.hr |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Vodolija je vizionarski znak, neukrotiv i intelektualno nezavisan, uvek sledi svoj put, traži intelektualnu stimulaciju i stalno otkriva nešto novo i formira nova mišljenja. Uvek govori šta misli i govori istinu. Vrlo je objektivan i ne dopušta da se njegove emocije upliću.

Vodolija je nezavisna osoba, a svaki pokušaj da ga zadržite ili ograničite je provokacija za beg. Vodolije bi trebalo da budu slobodne. Neozavisnost nije samo njihova želja, već i njihova dobrobit i sreća. Hladna spoljašnost skriva prijateljsko srce koje će pokušati da pomogne svojim prijateljima na sve moguće načine.

Progresivna, originalna, humana i nezavisna Vodolija će osvojiti baš svakog ko joj se približi, a kada vas jednom osvoji, nikada nećete poželeti da odete od nje.

Voli kada su ljudi srećni i veseli i uvek pokušava da učini sve da se drugi osećaju dobro. Ne očekuje ništa zauzvrat. Jedino što je Vodolijama važno jeste da niko ne pokuša da ograniči njihovu slobodu, kako bi mogli da živi bez ikakvih obveza. Jednostavno, dopustite da budu slobodni.

Ponekad će može biti šokantno i bolno slušati istinu, ali Vodolija će je bez obzira na to reći.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu