Tri horoskopska znaka s najmanje sreće

Ribe u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše.

AstroZabava | metro-portal.hr |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Ovo su tri horoskopska znaka koji imaju najmanje sreće:

Devica - vešte su u rešavanju tuđih problema i savetovanju, ali same sebi ne znaju da pomognu. Kada su nervozne, one ribaju, glancaju, čiste, poliraju, pa im je životni prostor toliko strerilan da se gosti osećaju pomalo neprijatno, napeto i neudobno.

Vaga - najviše im smeta nepravda. Uočavaju je svuda oko sebe, a često je osećaju i na svojoj koži i uvek postoji nešto što im remeti mir i sreću. Spadaju u one ljude koji prvo planu pa onda razmisle i razmišljaju potom danima kako su mogle postupiti i šta bi bilo da je bilo...

Ribe - same sebi su najveće prokletstvo. Slabo kontaktiraju s realnošću pa stalno upadaju u nezgodne situacije. Na negativne životne okolnosti reaguju burno i neoračunjivo. One u svojoj glavi imaju zacrtano kako njihov život treba da izgleda i kako savršen svet treba da funkcioniše. Kada se nađu pred problemom koji se teško rešava, uvek će na silu pokušati problem da dovuku na svoju teritoriju, u svoj svet u kojem vladaju drugačiji zakoni fizike, matematike, duhovnosti.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 18 sledeca idi na stranu