Nedeljni horoskop: Ovnovi su u mutnoj fazi, Lavove čeka burna rasprava

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 10.12.2018.

08:18

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Ovnovi su u mutnoj fazi, Lavove čeka burna rasprava
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi su generalno gledano u jednoj mutnoj fazi, ali zato je kod vašeg partnera ta faza dramska, ponekad opterećujuća i prezahtevna. Ide se tu ka smirenju, laganim ali sigurnim korakom I do kraja nedelje napetosti bi trebale da se smire.

Na samom početku ove sedmice Bikovi su još uvek pod jakim napetim uticajima koji su u prošloj nedelji napravili pometnju u vašim partnerstvima. Moguća je još jedna iznenadna i burna rasprava u prva dva dana ove sedmice.

Slobodni Blizanci mogu preko interneta ili kruga prijatelja ponovo uspostaviti kontakt sa nekim koga odavno nisu ni čuli ni videli. Ne mora ovo automatski biti bivši partner, već i poznanik koji je ostavio traga u vašem srcu i mislima.

Slobodni Rakovi su u periodu kada mogu upoznati vrlo značajnu osobu za svoj dalji ljubavni život, ali i ući u odnos koji ima sve predispozicije za trajnost i stabilnost.

Za Lavove neke neprijatne situacije sa emotivnim partnerom će biti aktivne i početkom ove sedmice. Može doći do kratke, ali burne rasprave u kojoj ćete jedno drugom reći sve ono što duže vreme nosite u sebi.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare