Nedeljni horoskop: Bikove očekuje vatrena nedelja, a Rakovi ostvaruju emotivne želje

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Utorak, 08.01.2019.

08:16

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Bikove očekuje vatrena nedelja, a Rakovi ostvaruju emotivne želje
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi slobodnjaci – možete upoznati nekoga na putovanju ili nekoga ko ne živi blizu vas, a ko je recimo – u provodu ili poslovno u vašem gradu. Lepo se možete zainteresovati jedno za drugo, pa izvolite – uživajte!

Za Bikove biće ovo jedna gorko – slatka, ali definitivno vatrena nedelja kada su vaše emotivne ili bračne relacije u pitanju. Očekuju vas klackalice – mnogo strasti ali I dosta napetih momenata koji mogu odvesti u rasprave.

I Blizancima u emotivnim vezama i brakovima ova sedmica donosi klackalice u raspoloženju i funkcionisanju sa partnerom. Voljena osoba je trenutno dosta korektnija i prilagodljivija od vas, a vi možete biti stegnuti, zahtevni, nespremni za pravu komunikaciju, čak i nervozni.

Rakovi ukoliko ste usamljeni, poznanstvo koje je pokrenuto preko poslovnog segmenta sada ima priliku da se razvije u nešto dublje. Do kraja sedmice biste mogli ostvariti svoje emotivne želje.

Lavovi koji su slobodni neka otvore četvore oči – nedelja koja je savršena da upoznate nekog novog ili da sa postojećom simpatijom itekako pokrenete komunikaciju koja je nekako zapela u prethodnim danima. Prilika imate, samo nemojte da se zatvorite u sebe, kukate nad svojom sudbinom i ne učinite ništa da se pokrenete.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare