Ne veruju u srodne duše: Horoskopski znakovi kojima je varanje u krvi

Ovi avanturisti ne mogu svoj život da zamisle na jednom mestu uz jednu osobu.

Subota, 09.02.2019.

12:59

Izvor: index.hr

Ne veruju u srodne duše: Horoskopski znakovi kojima je varanje u krvi
foto: feedough/depositphotos.com

Podeli:

Ako neko ne veruje u postojanje srodnih duša, onda su to upravo oni. Osobe rođene u sledeća tri horoskopska znaka sklone su varanju i odbijaju da se skrase jer im menjanje partnera predstavlja jedan od najvećih životnih užitaka.

Blizanci

Iako vam se na prvu čine kao dobrodušni veseljaci, Blizanci su pravi egoisti kojima je vlastiti užitak na prvom, drugom i trećem mestu. Oni vole zabavu i adrenalin, a vernost jednoj osobi za njih je najdosadnija moguća opcija.

Škorpija

Škorpije vole pažnju i prikupljaju je sa svih strana. Vrlo su seksualni i vole da eksperimentišu pa se često odlučuju za poligamne odnose kako bi ispunili sopstvene potrebe i maštarije.

Strelac

Ovi avanturisti ne mogu svoj život da zamisle na jednom mestu uz jednu osobu. Njima su promene najveće uzbuđenje i zato retko kada ulaze u ozbiljne veze, a kada to i urade vrlo često se dogodi prevara s njihove strane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.