Nedeljni horoskop: Kod Rakova se sve raspada, a Lavove obuzima jedna osoba

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

AstroZabava | super zena |
Podeli
Foto: Photon/depositphotos.com
Foto: Photon/depositphotos.com

Usamljeni Ovnovi– u ovoj sedmici se dešavaju blic poznanstva, blic simpatije, blic strasti – bukvalno rečeno – sve na blic. No, kao što početak može biti u treptaju oka, neće biti iznenađujuće ukoliko se ovi blic odnosi i završe pre nego što su valjano i započeli.

Bikovi, vaši su emotivni i bračni odnosi bukvalno rečeno – bure baruta u ovoj nedelji. Šetaćete od apatije do besa, od melanholije do potrebe da nekome (čitaj – emotivnom partneru) glavu odgrizete.

Usamljeni Blizanci– vi ne znate gde udarate trenutno. Imate komunikaciju sa par osoba, nešto se kao muvate, a u stvari nit vi znate šta hoćete nit da li uopšte hoćete nešto....

Jedna Budi-Bog-s-nama nedelja za Rakove u kojoj se ne mora dešavati ništa loše u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom, ali ćete vi konstantno imati osećaj da je sve teško, da je sve problem, da se sve raspada i da nema svetla na kraju tunela.

Usamljeni Lavovi – iako sebe doživljavate kao osvajača, vrlo brzo ćete shvatiti da se trenutno ništa vi ne pitate. Neko vas osvaja i to baš onako fino i slatko i jedino što biste trebali da uradite jeste da pustite da se stvari dogode. Možda niste u glavnoj ulozi, ali je predstava taaaaaako dobra!

Neke Device će muvati osoba koja je zauzeta i koja je starija od vas. Vi vidite da li ćete da se uplićete u ovo ili ne.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu