Astro otkriva: Ove 3 horoskopske kombinacije biće najbolji roditelji

Proverite da li ćete vi i vaš partner jednog dana biti super roditelji. Neke horoskopske kombinacije jednostavno su preodređene za to.

Sreda, 13.02.2019.

08:51

Izvor: miss7.24sata.hr

Astro otkriva: Ove 3 horoskopske kombinacije biće najbolji roditelji
Foto: Photocreo/depositphotos.com

Podeli:

Nema sumnje da svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj "posao" najbolje moguće i dete im je na prvom mestu.

U krajnjoj liniji, ljubav prema detetu je iznad svega! Međutim, kao što su neki više talentovani za jedno, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez stresa i brige kao da su rođeni upravo za to.

Astrolozi čak tvrde da postoje određene kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobro vaspitanje dece.

Rak i Blizanci

Ovi znaci imaju dve stvari koje se savršeno nadopunjavaju i u ravnoteži su: oba su puna razumevanja i duhovita su. Za vaspitanje deteta idealne su upravo te karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem.

Bik i Ribe

Ribe vole svoju decu više od svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizovani, pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u vaspitavanju dece. A za klince je to dobitna situacija i – naravno logično je da uživaju!

Lav i Vaga

Lav je neverovatno ponosan na svoje potomke te podstiče i potpomaže svaki talenat svog deteta. Vaga detetu takođe želi stalno da pokazuje nove stvari, ali bez preopterećivanja. Zbog toga su deca ova dva znaka jako pametna i željna znanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare