Nedeljni horoskop: Ovnove očekuje jaka hemija, a Rakove tajna veza

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 25.02.2019.

08:19

Izvor: B92

Nedeljni horoskop: Ovnove očekuje jaka hemija, a Rakove tajna veza
foto: Thinkstock

Podeli:

Slobodni Ovnovi ulaze u jednu strasnu nedelju u kojoj će ih najpre voditi želja za dobrim provodom i zabavom. Jaka hemija sa nekim može vas uvesti u odnos koji, da se ne lažemo, nema velikih šansi da potraje, što ne znači da neće biti uzbudljiv i interesantan.

Bikovi, partner se trudi da uspostavi korektnu komunikaciju i odnos sa vama, spreman je da vam izađe u susret u situacijama koje su vam bole oči u prethodnom periodu, ali gro njegovih pokušaja kao da se odbija od vas. Vas i dalje nerviraju neka pitanja koja postavljate sami sebi a na koja nemate odgovor.

Slobodni Blizanci žive u mašti, iluzijama i samoobmanama ovih dana. Ili ste u fazonu da vam se dopadaju neki likovi koji su samo vama taaaaako divni i sjajni i neverovatni…..ili ste krenuli da ubeđujete sebe da je u stvari bivši partner bio “ono pravo”….A ima li tu nešto iole realno? Iskreno, jako teško….

Rakovi najveće aktivnosti vezane za ljubav imaju baš preko polja posla, ali se može umešati neko i iz prijateljskog sektora i polja društvenosti. Neko se može odlučiti za jednu avanturu ili simpatično flertovanje, a bićete skloni i tajnim aktivnostima sa suprotnim polom.

Device, situacije sa onima koje volite mogu u ovoj nedelji ići na dve strane. Ili ćete osećati jaku potrebu za partnerom, želeti više bliskosti, nežnosti i romantike – a to iz nekog razloga neće biti moguće ili će vam biti uzvraćano « na kašičicu »…..ili ćete pak biti u onoj situaciji da šta god da uradite i koliko god da se fino i korektno postavite prema voljenoj osobi – osećaćete se uskraćeno za isti način funkcionisanja prema vama.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare