Najposvećeniji muškarci se rađaju u ovom znaku: On će vam pružiti sve što vam treba

Ovaj znak voli da sanja.

AstroZabava | zenskimagazin.rs |
Podeli
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

Ubijte li njegovu viziju on će otplivati od vas. Voli da se zabavlja. Zavodite ga hranom, vinom i pesmom i možda ćete ga „upecati“.

Evo još 5 dodatnih stvari koje treba znati o muškarcima u znaku Riba.

Ribe su saosećajne

Muškarac Riba ne može da izdrži i da dopusti da drugi oko njega pate. To se odnosi na prijateljstva i romantične odnose. Zaljubljena Riba će videti vaš bol i učiniće ga svojom patnjom dok ne pronađe način kako da vam pomogne. To saosećanje ga čini predivnim partnerom - Ribe će uvek biti u potrazi za vašim osećanjima i biće motivisane da se pobrinu da oboje doživljavate radost, a ne bol i tugu. Oni vole da se brinu o drugima i uvek će biti osetljivi na vaša osećanja.

Lake su za dogovaranje i saradnju

Ribe su predstavljene parom riba, što je prikladno jer su Ribe fluidne; oni imaju tendenciju da idu sa protokom i izuzetno su jednostavne. U bilo kojoj vezi, sposobnost prilagođavanja različitim okolnostima i ljudima oko njih je veliki plus - Ribe su najbolje u tome. Ako ste snažni i tražite partnera koji će pratiti vaše vođstvo, dobro ćete se slagati sa Ribama. Samo budite oprezni, ova osobina ličnosti vam se može i obiti o glavu. Poznato je da su Ribe pomalo lenje, što može biti neprijatan sporedan efekat izuzetno blagog odnosa.

Mogu biti prevrtljivi i neodlučni

Dve ribe koje simbolično predstavljaju znak Riba pokazuju više od njihovog stava u pokretu; one takođe pokazuju da Ribe mogu biti neodlučne. Lebde između stvarnosti i snova i veoma lako padaju pod uticaj njihovog okruženja, zbog čega ste verovatno čuli da Ribe mogu biti nestalne i previše neodlučne. Glasine su istinite... ako želite brzo doneti odluku o tome gde ćete otići na večeru ne dopuštajte Ribama da biraju restoran, to će trajati večno.

Lako padaju pod uticaj svog okruženja

Ribe se prilagođavaju onome što se dešava oko njih i ljudima kojima su okruženi. Ovo može biti velika karakteristika ako su u pozitivnim situacijama i međusobno komuniciraju sa uspešnim, srećnim ljudima. Međutim, ako su u vezi sa nekim ko je neprestano nezadovoljan ili ima mnogo problema, Ribe će imati teškoće da balansiraju te emocije i umesto toga će biti duboko pogođene negativnostima oko njih. Ako ste imali loš dan na poslu i ako vam je potreban vaš partner za razgovor i da se stavi u vašu perspektivu, onda vam Ribe neće odgovarati.

Ali posle svega, oni su posvećeni

Niko nije savršen i nijedna veza nije savršena. Tako da vaš muškarac može biti malo emotivan i može da živi u svetu snova s vremena na vreme. On je takođe pun ljubavi i izuzetno je posvećen ljudima do kojih mu je stalo. Ljubav Riba se karakteriše emotivno ispunjenom odnosu i oni će učiniti sve što je u njihovoj moći kako bi bili sigurni da ste srećni i da vam je stalo. I na kraju dana to je ono što nam je svima potrebno.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 19 sledeca idi na stranu