Nedeljni horoskop: Ovnovi nezadovoljni u ljubavi, Rakovi upoznaju nekog novog

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 25.03.2019.

08:28

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Ovnovi nezadovoljni u ljubavi, Rakovi upoznaju nekog novog
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovnovi atmosfera u partnerskim odnosima vas pomalo guši, steže, opterećuje. Retki su trenuci kada se osećate lako i opušteno, a suviše česti oni u kojima osećate pritisak. Komunikacija sa voljenom osobom je u totalnom zastoju – ni jedno ni drugo niste zadovoljni ali činite malo toga da biste popravili situaciju. Ulazak Venere u vaše polje tajni može kod nekih od vas aktivirati tajnu priču i odnos.

Slobodni Bikovi mogu ući u jednu priču koja se u potpunosti razlikuje od vaših dosadašnjih ponašanja i izbora kada je ljubav u pitanju. I što je najinteresantnije – zaista ćete uživati u tome! Promene koje osećate u sebi privlače drugačiji tip osoba u vaš život…

Blizanci potrebno vam je neuporedivo više i pažnje i razumevanja i prisustva od voljene osobe nego što dobijate u ovom trenutku. Doduše, možda i vi snosite jedan deo krivice za ovo, jer se ne otvarate i ne pokazujete jasno šta vam je potrebno. Ukoliko možete, probajte da budete otvoreniji.

Slobodni Rakovi mogu upoznati nekoga preko prijatelja, izlaska ili preko društvenih mreža uspostaviti vrlo zanimljiv kontakt sa osobom koja ne živi blizu njih. Sve ove solucije mogu vam doneti bolje raspoloženje i učiniti da zaboravite na naporan period koji je iza vas…

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare