Nedeljni horoskop: Bikovi više da izlaze, a Rakovi da se opuste

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ponedeljak, 01.04.2019.

13:56

Izvor: super zena

Nedeljni horoskop: Bikovi više da izlaze, a Rakovi da se opuste
foto: Emerald1989/depositphotos.com

Podeli:

Dragi Ovnovi, definitivno niste u pravu po svim pitanjima u svojim emotivnim relacijama. Samo što vam to niko ne može dokazati. Dalje, partnerove pozitivne strane samo povremeno primećujete, a u oči vas bode samo ono kada se druga strana ponaša zahtevno i teško. Ta vam ponašanja ne prijaju ni malo.

Slobodni Bikovi neka navale na druženja i izlaske jer se u ovim segmentima krije potencijal za jednu jaku i stabilnu ljubavnu dogodovštinu. Takođe, ako vas neko koga dosta dugo poznajete pozove na "čašicu razgovora" i druženje, prihvatite, a nemojte biti iznenađeni ukoliko ova osoba pokrene i neka druga pitanja.

Blizancima nije jasno kada su vaše emotivne i bračne relacije u pitanju. Jedino što primećujete jeste da se nekako mimoilazite u načinu funkcionisanja i razmišljanja i da je zajedničkih momenata malo. Zbog svega možete ponekad burnije reagovati ili svojim ponašanjem dodatno iritirati osobu koju volite.

Što se Rakova tiče, realno gledano, malo je verovatno da trenutno postoji neki iole ozbiljniji problem između vas i emotivnog partnera. No, vi to kao da ne primećujete u potpunosti, kao da tražite razlog za nesigurnost i pumpate svoje strahove iz dana u dan.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare