Bikovima tenzija, Vage da čuvaju novac, Jarčevi oprez

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja. Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ponedeljak, 22.04.2019.

08:24

Izvor: B92

Bikovima tenzija, Vage da čuvaju novac, Jarčevi oprez

Podeli:

OVAN

Hrana

Venera u vašem znaku podiže vam adrenalin, ali i otvara apetite. Sa jedne strane – neophodan vam je povećan broj kalorija, ali kroz hranu koja se lako vari – najpre kroz više biljnih vlakana kroz salate ili grilovano povrće. Izbegavajte brzu i konzerviranu hranu, naročito mesne prerađevine.

Ljubav

Planeta Venera koja vlada partnerskim odnosima ušla je u vaš znak, što će i u ovoj nedelji, ali i u narednom periodu doneti više podrške od strane osobe koju volite. S obzirom na njen dobar aspekt sa vašim vladarom Marsom – možete očekivati više razumevanja, ali i strasnih momenata sa partnerom. No, neki od vas još su pod jakim uticajima mogućnosti za tajne priče i baš u drugom delu sedmice budite posebno oprezni – jer postoji velika mogućnost da tajne izađu na svetlost dana. Slobodni Ovnovi su ušli u period novih ljubavi, zaljubljivanja, ali i novih mogućnosti za svaku vrstu „aktivnosti“ sa suprotnim polom. Vašem šarmu će sada biti teško odoleti...

Posao

Nedelja za pokretanje, za dogovore, ugovore, bavljenje papirologijom i za susrete sa osobama koje su vam poslovno važne. Iako će biti trenutaka kada ćete biti rasplinuti na više strana, generalno gledano - ovo je dobar period da sve ono što ste isplanirali i pokrenete. Samo jedno upozorenje – iako će vam izgledati da sve situacije vezane za pregovore držite pod svojom kontrolom, posebnu pažnju obratite na detalje i ne budite impulsivni u donošenju odluka.

Novac

Prilivi su u ovoj nedelji solidni, a može se desiti i po koji neočekivan dobitak. Nešto više novca će vam izvući jači troškovi sredinom sedmice.

Zdravlje

Mogućnosti za alergije, infekcije i manje probleme sa respiratornim traktom. Starijima promenljiv pritisak.

BIK

Hrana

Zasladite se u ovoj sedmici voćnim salatama, voćnim jogurtom ili svežim sokovima koje ćete sami praviti. Izbegavajte da između obroka jedete slatkiše i grickalice – bolje ih zamenite šakom orašastih plodova. Budite umereni i kada je meso u pitanju.

Ljubav

Bolja komunikacija sa osobom koju volite. Kao da ste se oboje pokrenuli, živnuli – lakše vam je da pronađete zajednički jezik i kompromisna rešenja, a moguće je da ćete u ovoj sedmici planirati i neko putovanjce na kojem biste mogli da se opustite. Doduše, imaćete povremeno par padova u neraspoloženje, najpre zbog sumnjičavosti jedno prema drugom, ali ovo su prolazne situacije....Slobodni Bikovi – ulazak Sunca u vaš znak može doneti i novu osobu u vašem životu – nekog ko bi vas probudio, prodrmao, ko bi u vama ponovo pokrenuo strasti i sa kim biste imali odličnu komunikaciju. Ovo može biti pomalo neobična priča, bar u odnosu na ono što ste imali ranije, ali će vam jako prijati.

Posao

Sedmica pred vama može doneti povremene tenzije. Najpre zbog nekih obaveza koje niste završili u prethodnom periodu ili koje morate ispraviti, ali i zbog toga što se vaši planovi ne odvijaju na način koji ste zamislili. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima, koji su u ovom periodu prilično napeti, pa to može proizvesti neku negativnu enegiju, naročito u drugom delu nedelje. Vaše ideje jesu dobre i trebate se pozabaviti njima i razraditi ih. Dobijate neočekivano novu poslovnu ponudu.

Novac

Sa novcem budite oprezniji tokom ovog perioda. Em postoje neke obaveze koje niste izmirili, em ste pomalo impulsivni kada su troškovi u pitanju.

Zdravlje

Vreme je da budete više fizički aktivni. Prijaće vam šetnje u prirodi.

BLIZANCI

Hrana

Gledajte da ne pravite mnogo prekršaja kada je ishrana u pitanju – izbegavajte veće količine mesa, naročito prženog i pohovanog. Više bi vam prijala riba, a ako to nije vaša omiljena namirnica, onda grilovano meso - najbolje piletina ili ćuretina.

Ljubav

Ušli ste u znatno bolji period kada su vaša partnerstva u pitanju i sada je jako važno da, kada već imate mogućnosti da se stabilizujete ili popravite odnos – ne zabrljate. A mora se priznati da za to postoje mogućnosti u ovoj sedmici – trudite se da budete maksimalno iskreni prema osobi koju volite i da od nje ne skrivate ništa – pa makar to bile i najobičnije sitnice. Ponekad su baš te sitnice nešto što može znatno popraviti....ili pak pokvariti odnos sa partnerom. Slobodni Blizanci – pred vama je jedan lep period koji može ne samo biti ispunjen uživanjima, zadovoljstvima, izlascima i druženjima – već u vašu blizinu može dovesti i osobu koja bi vam na prvi pogled zapala za oko. Flertovanje je u najavi....

Posao

Vaše su trenutne pozicije dobre, a postoji šansa da ih u narednom periodu i poboljšate. Neke stvari namerno prećutkujete i još ne želite da u potpunosti iznesete, ali bi bilo dobro da baš u vezi njih potražite savet od osobe kojoj verujete. Ukoliko u ovoj sedmici započinjete sa novim poslom, saradnjom, projektom – savet je da obratite posebnu pažnju na sve detalje – da ne biste kasnije bili iznenađeni. Neki od vas osećaju da saradnici nisu u potpunosti otvoreni ili da nešto kriju od vas.

Novac

Skloni ste da potrošite više od onog što ste planirali. Takođe, mogući je da neki novac izgubite, zaboravite...ili da budete pokradeni.

Zdravlje

Pluća su dosta osetljiva. Takođe, promene vremena neće prijati Blizancima koji imaju hronične tegobe.

RAK

Hrana

Rakovi će baš u ovoj nedelji rešiti da počnu sa nekim promenama u svojoj ishrani. Više ćete se okrenuti svežem povrću, pa će salate, grilovano povrće ili variva postati maltene pa neizostavni na vašem stolu. Moguće je da ćete pojačati i unos mesa – ali tu gledajte da ne preterujete.

Ljubav

Vi i partner imate čas plus, čas minus faze tokom ove sedmice. Zajednički planovi neće funkcionisati baš savršeno, i to iz više razloga. Naime, oboje ćete biti dosta zadrti i nepopustljivi, pa će biti problem doći do kompromisnog rešenja. Takođe, mogu se javiti povremeno čak i sumnje u iskrenost, bilo sa vaše bilo sa partnerove strane. No, sve su ovo situacije koje sa malo truda i zajedničkim snagama možete lako prevazići. Slobodni Rakovi – neko vam je u mislima i jako vas privlači pomisao da sa ovom osobom nešto ostvarite, pa čak i ako ste svesni da to možda i nije baš prava priča za vas. No, moram da primetim da je malo verovatno da biste mogli nešto konkretnije da uradite ove nedelje. Sve će ostati samo na mislima..

Posao

Neke situacije na poslu vas zbunjuju, donose vam neizvesnost, čak vas pomalo i plaše. Pribojavate se šta bi one mogle u narednom periodu doneti. Te strahove može podgrejati i neka čudna atmosfera u radnom okruženju početkom sedmice. No, kako god to sada izgledalo – trenutno nemate pravih razloga za bojazan. Neko koga relativno skoro poznajete može vam ponuditi svoj savet ili podršku. Takođe, imate veliku pomoć osoba od uticaja.

Novac

Ne baš prijatno iznenađenje sredinom sedmice. Veći trošak ili ćete morati pod hitno da platite neko zaostalo dugovanje.

Zdravlje

Alergije, problemi sa plućima, bronhijama. Stariji Rakovi neka obrate pažnju na pritisak.

LAV

Hrana

Trebalo bi da izbegavate masnu, previše kaloričnu hranu sa mnogo začina, ali i veću količinu slatkiša. Možete se s vremena na vreme zasladiti čokoladom sa što većim procentom kakaoa, kao i voćem i voćnim salatama. Izbegavajte peciva, brzu hranu.

Ljubav

Nemiri i nervoza će postojati u odnosu sa partnerom. Imate nestabilnu komunikaciju, tenzija će se provlačiti kroz vaš odnos, a mnogobrojne bitne stvari će ostajati neizrečene i ispod površine. Jedino što u ovom momentu zaista funkcioniše kod vas jeste strast, ali ne možete samo na njoj zasnivati stabilnost vašeg odnosa. Može se dogoditi da „bežite“ u posao da biste na taj način potiskivali da ne razmišljate o onome što se dešava. Slobodni Lavovi mogu ući u jednu neobičnu i čudnu priču, vođeni hemijom i instant privlačnošću koja se javila između vas i ove osobe. Sam početak će biti vrlo buran i strastan, ali i pored toga – vi ćete negde biti svesni da je malo verovatno da ovo može potrajati....

Posao

I poslovni segment je ispunjen napetošću i mnogobrojnim dešavanjima, a uglavnom će se sve odvijati u poslednjem trenutku. Koliko god vas neke situacije nervirale, uznemiravale – generalno gledano, nemate nikakvih pravih razloga za ovakva raspoloženja. Niko ne osporava vaš doprinos niti pokušava da vas skine sa vaših pozicija. Štaviše – i pored povremenog napetog odnosa sa nadređenima, vi i dalje imate njihovu bezrezervnu podršku. Kao i od nekih drugih, vama poslovno važnih osoba...

Novac

Prilivi novca su trenutno redovni, ali nemojte da se opuštate. Obuzdajte svoju potrebu za nekontrolisanim troškarenjima...

Zdravlje

Pomalo ste osetljivi – lako reagujete na promene vremena. Moguće su glavobolje, promenljiv pritisak.

DEVICA

Hrana

Puni ste energije, ali to može biti samo privid. Baš u ovom periodu jako vam je potreban veći unos minerala i vitamina, ali i redovni obroci. Nemojte ih zbog manjka vremena preskakati, a pogotovo nemojte zaboraviti da je doručak najvažniji obrok tokom celog dana!

Ljubav

Izbegavate da ispunite neka obećanja, sklanjate se od obaveza prema partneru...u suštini, kao da se u ovoj sedmici trudite da „uhvatite krivinu“ i bavite se nekim svojim ličnim prioritetima a voljenu osobu gurate u drugi plan. Moguće je zaista da ste poslovno dosta opterećeni, ali isto tako – moguće je i da se izvlačite na posao....to ne znači da se sklanjate i distancirate od osobe koju volite, već vam je više vremena potrebno samo za vas. Doduše, ima tu nekih Devica koje koješta kriju od osobe sa kojom su....ali to je već neka druga priča.. Slobodni pripadnici ovog znaka za sada ne pokazuju veće interesovanje za osobe koje su oko njih. Prija vam komunikacija, i ništa više od toga...

Posao

Mars u polju karijere vas gura ka akciji, borbi, dešavanjima – ali trenutne okolnosti i faktori koji su van vaše kontrole kao da vas sputavaju, zbunjuju, čine vas nesigurnim i donose da se preispitujete da li ste uopšte na pravom putu. Sada ne možete da se izborite za sebe na mišiće, morate više uključiti svoj čuveni razum i praktičnost, ali i da više verujete i u sebe i u ideje koje imate. Lako se može dogoditi da se oslanjate na osobe koja vam samo „zamazuju oči“ ili vas usporavaju u vašim naporima..

Novac

Prilivi možda nisu onoliko veliki koliko ste očekivali, ali su zato učestali. Takođe, moguće je da lakše naplaćujete potraživanja.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija tokom ove sedmice.

VAGA

Hrana

U ovoj nedelji bi trebalo da izbegavate teške i premasne obroke, s mnogo mesa – jer će vas oni činiti tromim i umornim. Potrebno vam je više tečnosti, ali i obroci zasnovani najviše na povrću – naročito će vam odgovarati tikvice, kupus, šargarepa, blitva i zelje.

Ljubav

Osećaćete se drugačije nego duže vreme unazad. Neka nova pokretačka snaga je u vama, inicijativa i jača aktivnost prema voljenoj osobi. Vaša vladarka Venera ušla je u polje partnerstava i kreće se ka dobrom aspektu ka Marsu, što će svakako doprineti da odnos sa voljenom osobom krene da se popravlja, iz dana u dan. Sada su i strasti i impulsi jači nego ranije...jedino će vam smetati što ćete povremeno imati utisak da vaše drago biće nešto krije i vrlo podozrivo ćete pratiti njegovo ponašanje. Za svaki slučaj. Slobodne Vage – neko vam se prilično dopada, ali o toj osobi znate jako malo...No, čak i da je u pitanju neko ko je zauzet, trenutno ste vođeni jakim strastima, pa ćete to gurnuti u drugi plan...

Posao

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, promene, mnogobrojna dešavanja – sve će se to nagomilati u ovoj sedmici i učiniti da vreme prosto proleti. Vi lično ste započeli sa nečim novim – saradnjom, projektom ili pak razrađujete ideju koju odavno imate – prvi pokazatelji i rezultati su jako dobri, ali vi još imate svoje nedoumice i strahove koji su prilično naglašeni. Iako se osećate u pojedinim momentima slabo i nesigurno, realno gledano – nemate nikakvih razloga za to...

Novac

Čuvajte svoj novac u ovoj sedmici. Ili ga trošite bez ikakvog reda i smisla, ili čak postoji mogućnost da neku sumu izgubite....ili budete pokradeni.

Zdravlje

Generalno gledano – niste loše, mada možete imati glavobolje češće nego inače.

ŠKORPIJA

Hrana

Promenljiva raspoloženja, pa promenljiva i ishrana u ovoj sedmici. Vrlo često će se dogoditi da vam vreme proleti, pa da se i ne setite da jedete. Trudite se da imate dovoljan broj obroka u toku dana, a u ovoj sedmici pojačajte hidrataciju.

Ljubav

Bilo da ste slobodni ili zauzeti – pokušajte da poslušate savet i da se ne uplićete ni u kakve tajne ili mutne ljubavne priče i pričice. Pogotovo je ovo važno za one koji imaju partnere, jer sedmica je takva da bi tajne lako mogle izaći na površinu i biti otkrivene. Uopšte ne mora da bude u pitanju neka konkretna ljubavna dogodovština, čak i da je samo tajna prepiska ili neke sitne laži – to bi moglo ozbiljno poremetiti odnos sa osobom koju volite i dovesti do velikog nepoverenja. Ako ste slobodni – odnos sa osobom koja je zauzeta bi mogao napraviti darmar u vašem srcu, zato je bolje preskočiti ga. U ovoj sedmici ste vođeni zanosom, iluzijama – zato ovo nije dobro vreme za odabir partnera.

Posao

Ne zanosite se obećanjima i ne verujte baš mnogo onima koji vam „prodaju“ velike poslovne priče. Ljudi oko vas su skloni obmanama, praznim obećanjima – i ne treba se hvatati za ono što vam govore. Period je dobar jedino ukoliko imate nameru da pokrenete konkretnije neke ideje koje već duže vreme sazrevaju u vama. nemojte da budete razočarani ukoliko odmah ne dobijete konkretan rezultat, on svakako dolazi već u narednih petnaestak dana. Oslonite se na sebe, ne na druge.

Novac

Niste nezadovoljni svojom finansijskom situacijom, ali se nadate da ćete u neko skorije vreme ipak moći da lakše dišete....

Zdravlje

I dalje ste u periodu velikih oscilacija i što se energije tiče, ali i pritiska. Možete imati problema sa disajnim putevima i glavoboljama.

STRELAC

Hrana

U ovoj sedmici dogodiće se nešto što će vas bukvalno naterati da iz korena preispitate svoje životne navike i sklonosti kada je ishrana u pitanju. Ova sedmica je odlična da prvo odlučite o tome, a onda i da pokrenete velike promene.

Ljubav

Po nekim pitanjima vi i partner imate ista razmišljanja i stavove i lako vam je da se dogovorite. No, postoje i one situacije koje vas oboje uznemiravaju i koje iznova i iznova pokreću konflikte. Ovih drugih bi u ovoj sedmici moglo da bude više, pa bi bilo dobro da ne pokrećete ona pitanja za koja već negde znate da svaki put izazovu raspravu. Ovo je pogotovo naglašeno ukoliko su druge osobe „okidači“ za lošu energiju između vas dvoje. Slobodni pripadnici ovog znaka – više osoba je u vašoj blizini i nedvosmisleno vam pokazuje zainteresovanost. Ne izgleda mi da ćete u ovoj nedelji napraviti neki konkretniji odabir, već pre da ćete uživati u komunikaciji i dešavanjima.

Posao

Period velikih promena kod vas je već započeo, bez obzira na to što se vama može činiti kao da se situacija nije pomerila sa mrtve tačke. Da, vi trenutno vidite samo sitnice, ali baš ove sitnice će dovesti do korenitih promena i velikih dešavanja u narednom periodu. Neke naznake ćete dobiti već tokom ovog perioda i to najpre kroz kontakte sa ljudima koji vam daju dobre predloge i savete. U ovoj se sedmici ne zalećite sa konkretnim dogovorima – sačekajte da vam neke situacije budu malo jasnije.

Novac

Bez velikih oscilacija tokom ove sedmice. Nešto veći troškovi u prvoj polovini perioda.

Zdravlje

Dobra zdravstvena situacija. Samo je stres nešto više naglašen...

JARAC

Hrana

Teško vam je da u ovoj nedelji održite neku svoju dnevnu rutinu po pitanju ishrane. Postojaće velike oscilacije zbog velikog broja obaveza i manjka vremena. Trudite se da makar doručak ne preskočite i da glad ne utoljavate brzom hranom, grickalicama i slatkišima.

Ljubav

Neke vam situacije nisu baš najjasnije. Osećate da postoje neizgovorene stvari između vas i voljene osobe i da su one trenutno barijera za opušteno funkcionisanje i laganu atmosferu. Te neizgovorene stvari mogu biti i sa vaše strane, pa se preispitajte – šta je to o čemu ćutite, a što vam stoji u mislima? U svakom slučaju, u vašim će emotivnim relacijama tokom ove sedmice biti mirno, ali ćete i jedno i drugo povremeno osećati da nešto ne funkcioniše kako treba....Slobodni Jarčevi – iako je to za vas pomalo neuobičajeno, možete se brzinski odlučiti da se vidite sa nekim koga od skoro znate, ili sa kim ste ostvarili kontakt preko društvenih mreža. Ovo može biti zanimljiv i inspirativan susret....

Posao

U komunikaciji sa saradnicima, u dogovorima, a pogotovo ukoliko ugovarate uslove nekog posla – budite posebno oprezni tokom ove sedmice. Mnogo toga nije baš onako kao što izgleda i mogu se potkrasti i nesporazumi, i lažna obećanja. Ne žurite sa odlukama i potrudite se da budete sigurni milion i jedan posto pre nego što stavite svoj potpis ili napravite dogovor. Ni odnos sa kolegama neće biti baš sjajan – non-stop ćete imati utisak da nisu iskreni ili da vam sakrivaju bitne informacije.

Novac

Ako dogovarate dodatni poslovni angažman – savet je da naplatite unapred, da se ne biste načekali do isplate novca koji ste zaradili. Ukoliko prodajete nešto – pazite da vas ne prevare.

Zdravlje

Alergije, osetljivost na promene vremena, manji problemi sa sinusima.

VODOLIJA

Hrana

Vodolije su ušle u novu životnu fazu kada je ishrana u pitanju. Izašli ste iz perioda neumerenosti i sada ćete mnogo lakše kontrolisati svoje apetite, ali i voditi računa da se hranite što zdravije možete. Ovo će vam ići mnogo lakše nego što ste očekivali.

Ljubav

Konačno vi i partner imate vremena da se više posvetite jedno drugom, pa bi možda najbolje bilo ako biste uspeli da ugrabite koji dan i odete negde na kraće putovanje. Takođe, vaša komunikacija će se znatno popraviti i više ćete uživati u zajedničkim momentima i lepoj energiji koja je sada prisutna. Doduše, biće sredinom nedelje jedan kratkotrajan momenat nervoze, ali ovo ćete lako prevazići. Slobodne Vodolije će živnuti, pokrenuti se i više uživati i u izlascima, u druženjima, ali i u novim poznanstvima. Više osoba u ovoj nedelji može pokazati zainteresovanost za vas, a vi ćete uživati u komunikaciji sa njima i u lepoj energiji koja čini da se osećate baš dobro....

Posao

I u poslovnom segmentu ste se jako pokrenuli i konačno otpočeli sa realizacijom ideja koje već duže vreme nosite u sebi. Ovo je pravi trenutak za kontakte sa ljudima, za dogovore, sastanke, kraća putovanja – bilo da su ona poslovna, ili jednostavno želite da predahnete od svega i ponovo napunite baterije. Prepustite se ovoj kreativnoj energiji koja sada postoji kod vas da vas nosi, jer vas očekuju veliki pomaci na bolje. Imajte više vere u sebe i u ono što radite.

Novac

Novac će vam se izvlačiti iz džepova, a ova je sedmica nepovoljna i za ozbiljnije kupovine – potrošićete više nego što ste planirali.

Zdravlje

U ovoj sedmici – odlično.

RIBE

Hrana

U ovoj sedmici bi bilo dobro ukoliko biste uspeli da ograničite konzumiranje slatkiša, grickalica i da ne jedete u večernjim satima. Potrebno vam je povrće, voće, riba, više tečnosti – i zarad održavanja telesne težine, ali i da biste izbegli probleme sa varenjem ili lošijim kvalitetom kože.

Ljubav

Vi i partner ste suštinski i jako povezani i evidentno je da postoji emocija koja vas spaja – to je ono što je dobro u vašem odnosu. No, ono što je loše jeste da ste u ovoj nedelji pod nekim čudnim uticajima koji će vam u jednom momentu donositi odličnu energiju, a u drugom – stvarati tenziju. Ova tenzija najpre može dolaziti iz razloga što vama neki partnerovi postupci nisu jasni i nikako ne uspevate da to prevaziđete, pustite. Nemojte dozvoliti da vam sitnice stvaraju toliku nervozu. Volite se, to je jedino važno. Slobodne Ribe – ukoliko već niste zainteresovani za nekog, takva osoba se može pojaviti baš u ovoj sedmici. Neko će vam zakoračiti u život i uneti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.

Posao

Neke situacije koje su vama vrlo važne su se pokrenule i za sada se sve odvija onako kako biste vi želeli. Nekim Ribama sada mogu doći i neočekivane poslovne ponude i prilike o kojima biste zaista trebali da ozbiljno razmislite. Generalno gledano – iako i ova sedmica može doneti neke nesigurnosti i sigurno je da ćete i dalje biti zatrpani obavezama na dnevnoj bazi – ovo je za vas dobar period koji će pokrenuti mnogo toga. Obratite pažnju na odnos sa nadređenima – obostrana nervoza.

Novac

Zadovoljavajuća finansijska situacija.

Zdravlje

Vodite računa u saobraćaju. Takođe – mogućnost povreda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare