Veliki mesečni horoskop za maj: Mesec melanholije

U maj ulazimo sa Suncem i Uranom u znaku Bika, Mars je u Blizancima, retrogradni Jupiter u Strelcu a Saturn i Pluton retrogradni u znaku Jarca. U Ribama su Neptun i Mesec u svojoj poslednjoj fazi, u Ovnu Venera i Merkur.

Ponedeljak, 01.04.2019.

08:26

Izvor: super zena

Veliki mesečni horoskop za maj: Mesec melanholije
foto: Thinkstock

Podeli:

Sudeći po planetama, ovaj početak maja nam je pomalo statičan, melanholičan, poludepresivan. Razigrali bismo se mi kroz reč, pokret, informaciju, misao (Mars u Blizancima), ali je dispozitor ovog Marsa Merkur u Ovnu i to u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Plutonom. Koraknemo, pa se sapletemo, pođemo pa stanemo, želje nas nose, ali nam strahovi ne daju, hoćemo da progovorimo ali se kočimo....No, da vidimo hoće li to ostati tako nadalje....

Prvo savet – sve do kraja prve nedelje maja imaćemo opoziciju Marsa i retrogradnog Jupitera. Ovo nije jednostavan aspekt i donosi probleme sa zakonom ili teškoće u zakonskim procedurama – nešto što ste rekli, potpisali ili uradili u prethodnom periodu sada može doći na proveru, ispitivanje – i moguće su posledice. No, ovo može i doneti to da započnemo nešto što izgleda fenomenalno, ali u sebi krije velike probleme. Nije sve baš onako kao što izgleda pa smanjite apetite i očekivanja....Nemojte posle da bude – pustio bih ja njega, ali neće on mene...idemo dalje...

U noći između 4. i 5. maja imamo mlad mesec u znaku Bika. Nov početak vezan za materijalno, za finansije, za sistem ličnih vrednosti. Vreme je da posejemonešto potpuno drugačije od svega što smo radili do sada – Bik je izuzetno plodan znak, pa će i ti novi počeci biti plodonosni.

Šestog maja Merkur prelazi u znak Bika. Sve misli, ideje, informacije, sva dešavanja – vrteće se oko novca i materijalne sigurnosti. Sada nam je samo to na pameti i ima da „grizemo“ da to i dobijemo.

Petnaestog maja i Venera prelazi u znak Bika. Ne samo što će da pojača potragu i jurnjavu za novcem (doneće i to da ga lakše „uhvatimo“), već će i u ljubavi, odnosima generalno – tražiti čvrsto tlo, stabilnost i trajnost.

Šesnaestog maja Mars prelazi u znak Raka, mesto svog pada. Rak je okruženje u kojem se vatreni Mars ne snalazi pa će nam energija nekako kljoknuti i za sve će nam biti potrebno više truda nego inače.

U noći između 18. i 19. maja sledi nam pun mesec u znaku Škorpije. Pun mesec – puna kapa. Kulminacija, prelivanje čaše. Nestabilne emocije i raspoloženja kao i kod svakog punog meseca.

Dvadeset prvog Sunce i Merkur ruku pod ruku prelaze u znak Blizanaca, a kada Blizanci vladaju – onda reči, misli, informacije lete na sve strane. A i mi sa njima. Pričaćemo, pisaćemo, mislićemo, učićemo, a pošto nam idu lepi dani – onda ćemo i šetati i boraviti u prirodi što više možemo...

I eto maja u par rečenica. Mesec započinjemo kvadratom Merkura i Saturna, a završavamo opozicijom Merkura i Jupitera. Od stegnutosti do neumerenosti. Od zakočenosti do preterivanja. Od strahova do lude hrabrosti. Od malo reči do previše njih. Od toga da sami sebe kočimo i sputavamo do širenja na pet strana odjednom. Od kočnice do gasa.

Srećno vam putovanje kroz mesec maj, uživajte!!!!

OVAN

*ALT

Ljubav

Ono što je povoljno za vaše emotivne ili bračne relacije jeste dobar aspekt između vašeg vladara Marsa i Venere, planete partnerskih odnosa – koji će biti vrlo aktivan tokom celog maja. Ovaj aspekt će jačati strasti, ali i donositi mogućnost da se pronađe zajednički jezik čak i u onim situacijama koje „napadaju“ ili ugrožavaju vaš odnos. A takvih situacija će svakako biti. U prvoj polovini maja desiće se par momenata kada nećete moći da se oslonite jedno na drugo, kada se mogu pojaviti sumnje ili ljubomora. U drugom delu maja vi možete upasti u neka melanholična raspoloženja, biti nesigurni u partnera i u stabilnost vašeg odnosa, ali će vam voljena osoba brzo pokazati da na nju možete da računate, da je tu da vam bude oslonac i podrška čak i u nekim lošim momentima. Sve u svemu – sa malo truda, ovo bi mogao da bude kvalitetan period za vašu vezu. Što se slobodnih Ovnova tiče, vi ste šarmantni i komunikativni i lako ćete uspostavljati kontakte sa suprotnim polom. U prvom delu maja – prošlost će vas potražiti....

Posao

Prvi deo maja će biti posebno poslovno aktivan i u tom periodu možete ostvariti i značajne nove kontakte i sklopiti povoljne dogovore. Samo proverite papirologiju i gledajte da sve bude zakonski čisto. Drugi deo maja je mirniji i više govori o tome da ćete razrađivati ono što ste pokrenuli i baviti se nekim redovnim pitanjima na dnevnoj bazi. U drugom delu meseca možete više početi da se aktivirate u pravcu pokretanja privatnog posla. Finansijski – drugi deo meseca je dosta stabilniji i povoljniji.

Zdravlje

Prolazne tegobe u prvom delu maja, uglavnom uzrokovane promenljivim vazdušnim pritiskom. Drugi deo meseca – pad energije i osetljivost.

BIK

*ALT

Ljubav

Iako u realnosti nemate nikakvih razloga da budete opterećeni odnosom sa voljenom osobom – sve funkcioniše dosta normalno i nekim svojim mirnim tokom – vi baš i nećete uspevati da utišate glasove u glavi koji vam šapuću da nešto nije kako treba... Malo je verovatno da zaista postoji neki pravi problem – pre bi se moglo reći da vaši strahovi divljaju i unose vam nemir. Ako je razlog za brigu neki problem koji vaš partner ima – i to će se srediti, a vi svojim nerviranjem ne možete tom sređivanju da pomognete. Drugi deo meseca vam donosi mirnije funkcionisanje i manje opterećenja, pa će i odnos sa voljenom osobom donositi više zadovoljstva i vama i drugoj strani. Slobodni Bikovi – prvi deo maja donosi kontakt sa bitnom osobom iz vaše emotivne prošlosti – od mnogo faktora zavisi da li će se ova obnovljena priča stabilizovati, ali velike šanse za to postoje. Drugi deo meseca vam donosi obilje kontakata sa suprotnim polom, nova značajna poznanstva i uživanje u svim životnim čarima.

Posao

Prva polovina maja donosi mnogo obaveza, veliku pritisnutost zahtevima od nadređenih, ali i nešto lošiju finansijsku situaciju. Često ćete u ovom periodu biti u velikim razmišljanjima kako da nešto promenite nabolje, a odgovora neće biti. Odnos sa kolegama će biti prilično zategnut. No, zato je drugi deo maja prilično povoljan za vas, jer će se neke prilike za promenu odjednom otvoriti ili će doći do reorganizacije na radnom mestu koja vam daje više šansi za napredovanje.

Zdravlje

Napetost, nesanica i umor prisutni su u prvom delu meseca maja.

BLIZANCI

Ljubav

Vruće-hladno situacije sa voljenom osobom obeležiće skoro celu prvu polovinu maja. Ono što je loše – partner će vas „prozivati“ za neke vaše reči ili postupke iz prošlosti, non-stop vas vraćati na nešto za šta vi mislite da ste završili i stavili tačku, što će vas izuzetno nervirati. Ono što je dobro – postoji prostor za otvorenu i iskrenu komunikaciju, koja će ipak dovesti do smirivanja i rešenja. Takođe – zajednički momenti će biti prožeti jednom prilično strasnom energijom i za mnoge probleme rešenje će se pronaći u spavaćoj sobi. Drugi deo meseca je dosta mirniji, samo pazite da u poslednjim danima maja ne napravite neku brljotinu koja bi vam se mogla obiti o glavu – ne sakrivajte ništa od voljene osobe, a ukoliko to radite – trudite se da ne budete uhvaćeni...Slobodni Blizanci – u prvom delu maja kontakt sa osobom koju znate od ranije ili sa kojom ste bili u emotivnoj priči može se pretvoriti u strast, ali je pitanje koliko će trajati ovaj odnos. Ostatak meseca vam donosi dobru energiju i mnogo uživanja i flertovanja.

Posao

Saradnički odnosi mogu biti uzdrmani u prvom delu meseca. Takođe, u tom periodu bi trebalo da se klonite bilo kakvih rizičnih poslova ili ulaženja u dogovor sa osobama koje vam obećavaju kule i gradove. Bolje poslovne prilike za vas su u drugom delu maja, a i finansijski segment u tom periodu daje mogućnosti za pozitivne promene i poboljšanja. Jedna poslovna ponuda polovinom meseca može promeniti mnogo toga u vašu korist. Sam kraj maja donosi nerazumevanje sa šefovima.

Zdravlje

Bićete dosta osetljivi tokom celog maja. Stariji Blizanci – obratite pažnju na ishranu.

RAK

*ALT

Ljubav

Vrlo šarenolik mesec za Rakove koji su u emotivnim vezama i brakovima. Jedan od osnovnih problema predstavljaće komunikacija sa partnerom, i to naglašeno u prvoj i poslednjoj nedelji meseca. Nesporazumi i konflikti će se uglavnom javljati zbog partnerove tvrdoglavosti i vaše nervoze čija će osnova biti u vašoj nesigurnosti. Smatraćete da je partner suviše zatvoren i nepopustljiv po nekim pitanjima. No, mora se priznati da će u maju biti i onih dana u kojima ćete se oboje osećati izuzetno dobro i u kojima će vaša ljubav procvetati. U ovim danima uživajte, a u onim nepovoljnim – trudite se da ih što pre prevaziđete. Slobodni Rakovi – kontakt sa bivšim emotivnim partnerom će vam doneti mnogo lepih trenutaka, ali bar za sada – ne očekujte previše od ovog obnovljenog odnosa. Uživajte u onome što se dešava i pratite situaciju. Drugi deo meseca takođe donosi emotivne prilike, ovog puta sa nekim koga možete upoznati preko prijatelja, kolega, društvenog života.

Posao

Veliko nezadovoljstvo situacijama u poslovnom segmentu očekuje vas u prvoj dekadi meseca. Prilično loš odnos i sa kolegama, ali i sa šefovima i u tom periodu vodite računa da ne povlačite neke zbrzane poteze i da ne donosite odluke impulsivno. Promene koje su vam potrebne idu dosta sporo, a u drugom delu meseca ćete imati jaču podršku i kroz ljude i kroz okolnosti – pa je to trenutak da se nešto konkretnije uradi. Tokom celog maja očekuje vas svakodnevni naporan rad i borba sa obavezama.

Zdravlje

Osetljivi ste, naročito u prvoj i poslednjoj nedelji meseca. Obratite pažju na disajne puteve, ali i na ishranu i fizičke aktivnosti.

LAV

*ALT

Ljubav

U ovaj mesec ste preneli nervozu iz aprila, ali i veliko nezadovoljstvo trenutnom situacijom sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Držaće vas ovakva osećanja sigurno tokom prve dekade meseca u kojoj će malo toga funkcionisati kako treba – i vi i partner ćete biti okrenuti samo svojim ciljevima, pa će zajednički planovi funkcionisati teško i uvek uz neku povišenu negativnu energiju. No, pošto oboje malo izdramite, tenzija će početi da se spušta i od ulaska u drugi deo maja već postoje realne šanse da se komunikacija poboljša. I vi lično ćete se malo opustiti i prestati da sve doživljavate suviše dramatično i da se opterećujete sitnicama. Ukoliko biste zajedno otišli na put u tom periodu, to bi već bio pun pogodak. Slobodni Lavovi – maj donosi velike mogućnosti za provod, avanturu i uživanje u životnim zadovoljstvima. Biće tu osoba sa kojima se može ostvariti samo površan kontakt, ali biće i onih koji bi mogli više zagolicati vašu pažnju – pogotovo u drugom delu meseca.

Posao

U ovom mesecu ulažete ogromnu količinu energije u poslovni segment i ovo će svakako doneti rezultate koji su vam potrebni. Kao da ste se probudili, shvatili da ste u zaostatku po mnogim pitanjima i rešili da svima pokažete šta vi u stvari možete i koliko vredite. Da se razumemo, maj će donositi povremene, prolazne teškoće – ali generalno gledano – ovo je izuzetan period da konačno izbijete u prvi plan. Pogotovo je drugi deo meseca jak i podržava sve vaše ciljeve.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije sjajna, pogotovo u prvom delu maja. Obratite pažnju na ishranu i pokušajte da smanjite nervozu. Starijima manji problemi hroničnog tipa.

DEVICA

*ALT

Ljubav

U prvom delu meseca je potrebno da posebno obratite pažnju na odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Stoji da vi imate premalo vremena, stoji i da je partner možda previše zahtevan – ali negde bi trebalo da pronađete i prostor i volju da mu ipak donekle izađete u susret. Ne usmeravajte pažnju na drugu stranu – niti na posao i obaveze, niti na druge osobe – shvatite da postoje momenti kada odnos sa voljenom osobom mora biti na prvom mestu. Vaši napori bi trebalo da brzo daju rezultate, jer od ulaska u drugi deo meseca stoji vam normalnije funkcionisanje, ali i bliskiji odnos sa voljenom osobom. Još nešto – u poslednjoj nedelji maja potrudite se da ne sakrivate ništa od partnera, jer to može ponovo proizvesti tenziju. Slobodne Device mogu ući u prilično strasnu vezu ili sa osobom iz prošlosti ili sa nekim sa kim imate razliku u godinama. Pustite da se ova priča razvija, jer ne mora ostati samo na hemiji i strastima. Mnogo je toga što vas povezuje i vredelo bi pokušati da se ovaj odnos produži....

Posao

Poslovna dešavanja tokom maja vam možda neće doneti onoliko koliko ste očekivali, ali ipak – nećete moći baš da budete nezadovoljni. Nije problem u ispunjavanju vaših obaveza, već u tome da smatrate da niste dovoljno cenjeni ni od kolega ni od šefova. I tu ste negde verovatno u pravu. No, biće prilika koje ćete vi umeti da iskoristite, a koje se najpre vezuju za inostranstvo i druge gradove i saradnju sa ljudima odatle. Po pitanju finansija – stabilizacija u drugom delu meseca.

Zdravlje

Zdravstveni segment je uglavnom dosta stabilan tokom ovog meseca. Stoje vam samo prolazne tegobe.

VAGA

*ALT

Ljubav

Dobar odnos između vaše vladarke Venere i Marsa, koji vlada partnerskim odnosima, sačuvaće vaše veze i brakove tokom maja i i te kako začiniti situacije u vašoj spavaćoj sobi. No, to ne znači da ćete vi baš uvek i u svakom danu biti zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Biće kod vas i nezadovoljstva, naročito tokom prve dekade maja – partnerov ponašanje će činiti da se osećate čas besno, čas nezadovoljno i neispunjeno – ali nekako će sve uspevati da se vrati brzo u normalu, najpre zbog tih gorepomenutih strasti koje vas sada drže čvrsto jedno uz drugo. Potrudite se da u ovom mesecu bude što više zajedničkih momenata ispunjenih nekim lepim dešavanjima – zbližite se dodatno, jer će vam ova bliskost mnogo značiti kada zakoračite u naredni mesec.....Slobodne Vage će odbiti poziv iz prošlosti, jer ih ova osoba više ne interesuje. Okrenuće se provodu, uživanju, upoznavanju novih osoba. Vaši emotivni izbori zavisiće samo i isključivo od hemije koja postoji....ili ne postoji....

Posao

Iako dosta profitabilan, ovo neće biti baš lagan period za vas. Energija vam je dosta promenljiva pa ste skloni da odlažete stvari „za sutra“ što se neće pokazati baš kao dobar potez jer se možete suočiti sa pritiskom, lošom komunikacijom i primedbama onih sa kojima sarađujete. No, pošto vam je na prvom mestu finansijski segment i ne želite da sebi uskratite ili „oštetite“ zaradu, daćete sve od sebe da uhvatite korak sa obavezama i sve rešavate na vreme. Mirniija vam je druga polovina meseca.

Zdravlje

Morate da se pokrenete da biste stabilizovali zdravlje. Veći deo tegoba vam ide od stresa, statičnosti i neadekvatne ishrane, zato – promenite ovo što pre.

ŠKORPIJA

*ALT

Ljubav

I pripadnike ovog znaka će dobar aspekt između Venere i Marsa održati tokom meseca maja, tako da neće doći do nekog većeg raskola u odnosu, bar ne onog koji se ne može popraviti. No, mora se priznati da će na dnevnoj bazi odnos sa partnerom biti povremeno prilično naporan, i za jednu i za drugu stranu. Problem je najpre u manjku vremena, ali i u izuzetno lošoj komunikaciji – kao da ćete pričati različitim jezicima i nerazumevanje će biti vrlo čest uzrok tenzije između vas dvoje. Drugi deo maja će doneti nešto bolju energiju i više opuštenih trenutaka. Pokušajte da smanjite svoju tvrdoglavost i želju za raspravama, jer po mnogim pitanjima zaista niste u pravu, koliko god vi smatrali suprotno. Slobodne Škorpije – kod vas je tokom maja opšta zbrka. Vi čas nećete, pa hoćete, pa nećete one koji vas hoće a hoćete one koji neće vas. Ko se u ovome snađe, svaka mu čast. Tu je i neka prošlost, pa je tu i strast – izgleda da u ovom mesecu svega ima, samo nema nekog normalnog i trajnog odnosa....

Posao

Vi biste da promenite nešto, ali vam se ne da. Umarate sebe razmišljanjima šta da uradite, a u suštini – nemate nikakvu kontrolu nad situacijom. U drugom delu meseca vam dolaze promene, ali ne onakve kakve ste vi očekivali, pa nećete znati da li da se radujete njima ili ne. U suštini, mesec koji donosi velike oscilacije i po pitanju zadovoljstva poslom, i po pitanju funkcionisanja na dnevnoj bazi, ali i po pitanju finansija. Tek pred kraj maja shvatićete da ste postigli više nego što ste mislili..

Zdravlje

Osetljivi ste u prvoj dekadi maja – i po pitanju pritiska, reakcija na promene vremena, i po pitanju varenja i sklonosti ka prehladama. Ostatak perioda je dosta dobar po vas.

STRELAC

*ALT

Ljubav

Vi ćete započeti i završiti ovaj mesec u nekoj lošijoj energiji sa emotivnim ili bračnim partnerom. Da, središnji deo meseca – tamo negde od 9. do 23. nije nimalo loš, ali očigledno je da neke situacije u vašoj vezi ili braku nisu kako treba, čim dolazi do ovakvih klackalica. U suštini, vrlo je bitno da nađete zajednički jezik, da se prilagodite jedno drugom i da ne dozvolite da sitnice prerastu u krupne rasprave i tenziju. Takođe, osetljiva stavka je i poverenje i ljubomora – vi najpre treba da vodite računa da partner ne dobije razloge da sumnja u vas. Pokušajte da što više vremena provodite zajedno, da se opustite i uživate i da jačate bliskost i emociju koja i pored svih problema, evidentno postoji. Slobodni pripadnici ovog znaka – vama i ovaj mesec donosi jake ljubavne šanse, bilo da su u pitanju osobe koje već poznajete ili sa kojima ste ranije imali nešto, bilo da su u pitanju potpuno novi ljudi u vašem životu. No, da li ćete ući u emotivnu priču zavisi samo od vas i vaše spremnosti da se prepustite i otvorite...

Posao

I pored toga što ćete i započeti i završiti ovaj mesec pod velikim pritiskom i zatrpani obavezama, ipak se mora priznati da ćete se brzo iskobeljati iz svega ovoga i čak uspeti da sebi stvorite neke nove poslovne šanse. Generalno gledano – i pored ogromne količine truda koji ćete ulagati, ovo je izuzetno povoljan period za vas. Otvoriće se i neke mogućnosti i šanse od kojih ste već maltene digli ruke i dati vam priliku da pojačate svoje finansijsko stanje. Uspostavite bolju komunikaciju sa nadređenima.

Zdravlje

Generalno gledano – solidna situacija tokom maja. Ipak, posebno bi stariji Strelčevi trebalo da obrate više pažnje na ishranu. Krvni sudovi su vam slaba tačka.

JARAC

*ALT

Ljubav

Neki manji problemi u vašim vezama i brakovima stoje tokom prve dekade maja. Uopšte nije bitno šta je u pitanju – da li manjak vremena, da li nerazumevanje i lošija komunikacija, da li okolnosti koje vam jednostavno ne idu na ruku. Suština je da su ovo momenti koji se relativno lako mogu prevazići ukoliko postoji volja i trud, a evidentno – postoji. Zato ćete vi i partner od početka druge dekade meseca ući u jednu dosta stabilniju fazu koja će trajati do pred sam kraj maja meseca. Pošto je ovo period koji vam daje izuzetne prilike da se dodatno povežete, iskoristite ga do maksimuma. Biće vam potrebna sva vaša bliskost i razumevanje za naredni period.....Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli konačno da izađu iz te loše faze po pitanju ljubavi. Ostavite prošlost iza sebe (iako će vas ona povremeno podsećati) i obema rukama zgrabite prilike koje vam se sada nude. Mlad mesec u vašem polju ljubavi i Venera koja će tokom drugog dela maja tranzitirati kroz ovo polje daju vam novu ljubavnu šansu. Uzmite je, ne oklevajte.

Posao

Vi toliko jako priželjkujete promene u poslovnom segmentu, no koliko god da su te želje ogromne – prilikom ulaska u maj mesec izgledaće kao da ne postoji teorijska šansa da se i ostvare. No, možda ne izgleda obećavajuće, ali ne znači da do promena neće doći. Hoće, i to u drugom delu meseca. Šta više, te promene mogu biti bez ikakvih najava, odjednom i preko noći. Vaše je samo da otvorite četvore oči i budete spremni da jako „zagrizete“ u njih. Čekali ste i dočekali. Sada – samo napred!

Zdravlje

Prva i poslednja dekada meseca donose osetljivost, najpre disajnih puteva ali i mogućnost povreda.

VODOLIJA

*ALT

Ljubav

U ljubavi sa emotivnim ili bračnim partnerom uživaćete tokom maja u onoj meri u kojoj budete spremni da prećutite i prilagodite se. A biće situacija u kojima će vas jako „svrbeti jezik“ da nešto kažete, da provocirate, da svoju nesigurnost zamaskirate u sarkazam, da svoju ljubomoru pretočite u podbadanja. E, pa nemojte. Jer, bilo bi zaista šteta da ovako povoljan period za učvršćivanje emotivnih odnosa pokvarite tenzijom koja će najpre dolaziti od vas. Ukoliko ne budete uspeli da podignete ručnu kočnicu onda kada je to potrebno, sigurno je da ćete se suočiti sa raspravama i nerviranjem. A to vam zaista ne treba. Slobodni pripadnici ovog znaka – ljubavnih prilika će biti na izvoz tokom maja. No, nisu sve „prilike“ baš prave prilike – to vam je negde valjda jasno....Zato ćete morati dobro da odmerite kome poklanjate srce. Ili – možete da uživate u zabavama i dobrom provodu sa suprotnim polom i da pustite da vreme pokaže da li je neko od udvarača koji su oko vas, zaista onaj pravi....

Posao

Ne razmišljajte mnogo i ne opterećujte se promenama koje biste želeli da napravite. Pustite da se one dese same od sebe i da vas okolnosti povedu u pravom smeru, jer ovo je povoljan period za vas koji će vam sam od sebe otvoriti puteve kojima je potrebno da idete. Postoje velike šanse i za nove poslove i dogovore a sigurno je da finansijskim rezultatima nećete biti nezadovoljni tokom maja. Samo budite korektni kada je izvršavanje obaveza u pitanju – ne gomilajte ih i ne odlažite za sutra, prekosutra....

Zdravlje

Potrebno je da se više usmerite na jačanje imunog sistema. Takođe, da počnete da se bavite nekom rekreacijom i da više vodite računa o ishrani.

RIBE

*ALT

Ljubav

Ribe koje su u vezama ili brakovima prenele su u maj mesec tenziju koja već neko vreme postoji između vas i partnera. Ne znači da se ovo ne može popraviti, jer može – ali i pored toga što vam maj mesec nudi priliku da donekle stabilizujete odnos sa osobom koju volite, ne računajte da će to ići baš lagano....Ono što je jako bitno jeste da se morate istinski potruditi da poboljšate komunikaciju i ne odustajati od nekih pozitivnih promena koje ste pokrenuli, jer ako to ne uradite na pravi način – od kraja ovog meseca opet ulazite u problem koji može postati prilično veliki. Zato ne propuštajte niti jedan trenutak koji može poboljšati priču sa voljenom osobom i stabilizovati vaš odnos. Slobodni pripadnici ovog znaka – da udvarača ima, ma ima itekako! Nije problem u tome – problem je samo da li vam bilo ko od njih odgovara. Oni oko vas će vas nazivati probiračem, ali vi ne smatrate da je to tako – samo ne želite da idete ispod svojih kriterijuma. No, u drugom delu meseca neko će uspeti da pronađe vaše „slabe tačke“

Posao

U poslu, vi ste navikli da „izgarate“ i da funkcionišete maksimalno pošteno, otvoreno i korektno prema svima. No, nisu svi kao vi pa nemojte da se iznenađujete ukoliko na vašu pozitivu bude odgovoreno negativom. Shvatite da su ljudi ponekad baš takvi, da se na njih ne može računati niti osloniti. Zato se oslonite na sebe i nećete pogrešiti. No, kada procenjujete neke poslovne prilike ili osobu koja je preko puta vas, ipak potražite savet prijatelja – vi umete biti vrlo neobjektivni.

Zdravlje

Dosta dobra zdravstvena situacija, mada početak i kraj meseca donose osetljivost, mogućnosti za alergije i probleme sa disajnim putevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare