Za njima žene lude: Rođeni su u ovim horoskopskim znacima

Ako tražite pažljivog i duhovitog dečka koji još i dobro izgleda, velike su šanse da ćete ga pronaći u jednom od ova tri horoskopska znaka.

Četvrtak, 09.05.2019.

08:21

Izvor: B92, Index.hr

Za njima žene lude: Rođeni su u ovim horoskopskim znacima
Foto: SashaKhalabuzar / Depositphotos

Podeli:

Astrolozi ističu da se u njima rađaju frajeri koji imaju "ono nešto" što ih čini potpuno neodoljivim ženama.

Vaga

U ovom znaku rađaju se najveći kavaljeri horoskopa koji osvajaju žene svojim neodoljivim šarmom. Vage vole da daju komplimente i jako su pažljivi prema svojim partnerkama pa su žene koje ih uspeju upecati prave srećnice. Ipak, muškarci u ovom znaku jako vole da koketiraju, što njihove partnerke može da izludi. Obično se ne upuštaju ni u šta više od flerta i verni su u vezi. Neki od najpoznatijih muških Vaga su Mat Dejmon, Bruno Mars i Hju Džekman.

Škorpija

Škorpioni su na glasu kao najbolji ljubavnici horoskopa, ali to nije jedina tajna njihove privlačnosti. Muškarci u ovom znaku dosta su tajanstveni i teško ih je pročitati, što ih obično čini zanimljivim ženama. U vezi su verni i iskreni i posvećeni svojoj partnerki. Među slavnim predstavnicima ovog znaka su Rajan Renolds, Metju Makonahi i Leonardo Dikaprio.

Bik

Romantični, pažljivi i osećajni, muškarci rođeni u znaku Bika su savršen materijal za vezu i brak. Oni svoje partnerke vole da razmaze obasipajući ih komplimentima i poklonima, a na isti način i osvajaju žene. Njihovom šarmu je jako teško odoleti, ali ne upuštajte se s njima u flert ako niste spremni za ozbiljnu vezu jer ne vole površne avanture. Neki od poznatih frajera rođenih u ovom znaku su Dejvid Bekam, Dvejn Stena Džonson i Džordž Kluni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.