Oni su uvek opušteni: Žive život i ne zanima ih šta drugi misle

Dok se neki od nas nerviraju zbog najmanjih sitnica, ovi horoskopski znakovi i u stresnim situacijama ostaju hladne glave.

Četvrtak, 20.06.2019.

20:19

Izvor: index.hr

Oni su uvek opušteni: Žive život i ne zanima ih šta drugi misle
Foto: Minervastock / depositphotos

Podeli:

Oni žive život punim plućima i veruju da je svaki problem moguće rešiti mirnim i opuštenim putem. Sledeća tri horoskopska znaka važe za najopuštenije.

Strelac

Osobe rođene u znaku Strelca poznate su po avanturističkom i vedrom duhu. Vrlo jednostavno se prilagođavaju novom okruženju i ne zamaraju se tuđim problemima ni prošlošću nego isključivo gledaju kako će budućnost učiniti što uzbudljivijom i pozitivnijom.

Ribe

Ribe su prilagodljive poput kameleona. U koje god društvo dođu one se vrlo jednostavno uklope jer ih ne zanima šta drugi ljudi misle o njima. Poštuju svačije mišljenje, a ne boje se da istaknu vlastito. Problemima pristupaju otvorenog uma i smireno, što im pomaže da ih i reše.

Blizanci

Baš poput Strelaca, Blizanci su veliki avanturisti. Obožavaju da izlaze iz zone komfora i poprilično su neustrašivi pa na baš svaku situaciju gledaju kao na novi izazov koji treba da reše. Izuzetno su opuštene i prilagodljive osobe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare