Koktel za svaki horoskopski znak: Ovnovi vole "egzotičnu mešavinu", Rakovi "klasiku"

Slatki, gorki, bezalkoholni, ma kakvi god, kokteli mogu da budu veoma zabavni i veoma prijatni za rahlađivanje u vrelim letnjim danima. Saznajte koji koktel odgovara vašem horoskopskom znaku.

Utorak, 09.07.2019.

10:45

Izvor: Super žena

Koktel za svaki horoskopski znak: Ovnovi vole
Foto: depositphotos/VitalikRadko

Podeli:

Ovan i "Pina Colada"

Otvoreni i iskreni Ovnovi najviše uživaju uz egzotične mešavine. Njihov slobodouman i hrabar duh voli da otkriva nove i drugačije stvari, piše miss7.24sata.hr.

Bik i "Vodka Sour"

Kao znak koji s obe noge čvrsto stoji na zemlji, bik voli sve što je jednostavno i praktično. Kao ovaj koktel.

Blizanci i "Margarita"

Iskričavim, veselim i vrlo simpatičnim Blizancima koji isijavaju životnom lepotom najviše odgovara "Margarita". Koktel koji je nastao još 30-ih godina prošlog veka kad su i dame počele otvoreno uživati u alkoholu kao stvoren je za njih.

Rak i "Touch Down"

Rak vrlo rado održava stare veze, pa tako voli i klasične koktele. Touch Down je još jedan klasik među koktelima, ali slatkasto-voćnog i nežnog ukusa. Nežnog poput njega.

Lav i "Cosmopolitan"

Njegovo piće je uvek uzbudljivo i glamurozno – poput njega! Zato se lavovi vrlo često okreću kosmopoltanu.

Devica i "Moscow Mule"

Ovo piće je pomalo gorko poput device sa njenim direktnim, ali iskrenim načinom ponašanja. Kod device nema muljanja niti igrica, puca pravo u glavu, a tako deluje i Moscow Mule.

Vaga i "Mohito"

Vage skrivaju neke od najljepših žena horoskopa. One su uvek lepo obučene i prosto obožavaju igre rečima i flert. Sa mohitom u ruci sve te njihove karakteristike još vise će se istaći i zasigurno im osigurati zanimljiv spoj.

Škorpije i "Sex on the Beach"

One uvek odišu seksepilom , baš kao što sugeriše i naziv koktela – uživaju u životnoj radosti i bezbrižnosti.

Strelac i "Mai Tai"

Znak stvoren za putovanja i avanture svih vrsta, sija poput sunca i nikad ne gubi energiju. Ukoliko proba Mai Tai njegov će ga ukus odvesti u daleke krajeve, a radoznao i energičan strelac će zasigurno krenuti za njim.

Jarac i "Ipanema"

Jarac je jedna vrlo savesna osoba i skoro da nikada ne ume da pretera, što ne znači da se ne zna opustiti i uživati. Ipanema će zasigurno začiniti situaciju i te trenutke učiniti još boljim.

Vodolija i "Cuba Libre"

Nezavisna vodolija obožava slobodu, te za nju ne postoji bolji koktel od kubanskog koktela s rumom čije ime sadrži reč "slobodna".

Ribe i "Bowle"

Sa ovim, ribama omiljenim pićem za zabavu, vrlo brzo će nestati plahost koju ovaj horoskopski znak poseduje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare