Šta kažu zvezde za vikend: Koga očekuje vrela avantura, a koga slatke muke sa partnerom

Naporno ste radili tokom cele nedelje i sada je vreme da se opustite i zabavite.

Petak, 09.08.2019.

15:34

Izvor: Super žena

Šta kažu zvezde za vikend: Koga očekuje vrela avantura, a koga slatke muke sa partnerom
Foto: Depositphotos/Anetlanda

Podeli:

Vikend nam se polako približio i vreme je za zabavu, a gde ćete bolju od seksi igrarija koje su nam zvezde spremile.

Ovan

Ovog vikenda se osećate super zato što ste singl, ali potrudite se da izađete malo i zabavite se. Nećete možda pronaći ljubav svog života, ali za "kombinaciju" će biti i te kako prilika. Iako ne volite da planirate unapred, ako ste u vezi počećete da se pitate šta dalje.

Bik

Ovaj vikend će vam biti dramatičan, piše Cosmopolitan. Izaći ćete sa svojom ekipom, ali je vrlo verovatno da će neko započeti svađu i pokvariti vam svima raspoloženje. Svađe očekuju i one koji su u vezama i braku. Žao nam je zbog loših vesti!

Blizanci

Imaćete mnogo poteškoća da stupite u normalnu komunikaciju sa bilo kim ovog vikenda. Jednostavno, niste u elementu. Oni koji su u vezi počeće da misle kako se hlade od partnera, ali polako. Nemojte da žurite već dobro razmislite koji je vaš sledeći potez.

Rak

Taman ste se dogovorili sa "Tinder" kontaktom da se vidite kada je njemu iznenada iskrsla poslovna obaveza. Ostanite kod kuće i uživajte u dobrom filmu ili seriji. Vaš partner skoro uvek zna kako da vas oraspoloži, ali ovog vikenda ima mnogo toga na pameti i napetost je prisutna. Potrudite se da se nekako izborite sa stresom.

Lav

Ako je neka nedelja predodređena da se zaljubite to je ova. Zvezde su vam pripremile neka simpatična dešavanja, a na vama je da se opustite i uživate. Oni koji su u vezi treba da počaste sebe nekim lepim donjim vešom ili seksi igračkom kako bi začinili seksualni život sa partnerom.

Devica

Iako ste raspoloženi za seksi igrarije, izgleda kao da nemate energije da se time bavite. Izgleda da ćete ovog vikenda radije ostati kod kuće uz svoj omiljeni vibrator i zabavićete se sami. Ukoliko ste u vezi mučiće vas promenljivo raspoloženje pa ćete imati malih neslaganja sa partnerom. Gledajte da sve to izgladite što pre.

Vaga

Sve oči su na vama onog momenta kada uđete u klub. Flertujte i upustite se u smelu konverzaciju sa nekim ko vam se dopada. Pazite samo da se ne zaljubite. Veze Vaga ove nedelje mogu da se popnu na malo viši nivo, pa ozbiljni razgovori tek slede.

Škorpija

Želite i strast i intimnost, ali savetujemo vam da se ovog vikenda samo zabavljate i flertujete. Volite ogovaranja i tračeve, ali pazite da vam to ne ugrozi vezu u kojoj ste. Bliski ste sa partnerom i nemojte da rizikujete da zbog tračeva vaš odnos zahladi.

Strelac

Uvek ste zainteresovani za nekoga ili nešto novo, ali sada kao da se vaš unutrašnji plamen gasi. Biće uskoro sve mnogo bolje, nemojte da brinete. Onima koji su u vezi potreban je odmor, pa vam savetujemo da isplanirate neku avanturu sa partnerom, sednete u auto i odvezete se negde van grada.

Jarac

Osećate kao da vas je sreća napustila i ne znate kako da povratite stari sjaj. Morate da naučite da se otvorite, kako da prestanete da brinete i znaćete šta vam je činiti. Zauzeti nikada nisu bili super romantični, a celokupna situacija sa partnerom dovela je do toga da vam se postelja malo ohladi. Pokušajte da otkrijete u čemu je problem.

Vodolija

Razmišljate neprestano o tome šta bi bilo kad bi bilo. Zaranjate duboko u svoja osećanja i preispitujete se šta vam je činiti. Ako ste u vezi budite objektivni i razumni kako biste uspeli da izađete na kraj sa svađom koja vam predsoji sa partnerom.

Ribe

Kada jednom za sva vremena sredite svoj život i izbacite iz njega sve što tu ne treba da bude, bićete manje opterećeni brigama i problemima i biće vam lakše da se otvorite prema novom partneru. Partnera ovog vikenda iritira to što zaboravljate važne datume i kako ste stalno prezauzeti poslom. Iznenadite partnera nekim poklonom ili večerom i videćete kako će sve da bude bolje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare