Vikend avanture mogu da počnu: Horoskop otkriva ko će se prepustiti strastima

Spremite se za zanimljiva dva dana...

Petak, 16.08.2019.

16:04

Izvor: Super žena

Vikend avanture mogu da počnu: Horoskop otkriva ko će se prepustiti strastima
Ilustracija / Foto: Depositphotos/YuliyaKirayonakBO

Podeli:

Zvezde su nam izuzetno naklonjene ovog vikenda. Pogledajte šta očekuje svaki znak ponaosob.

Ovan

Ako ste singl naterajte sebe da izađete iz kuće jer će vam se neverovatno posrećiti u izlasku. Oni koji su u vezi počeće da eksperimentišu sa partnerom u krevetu. Biće zanimljivo oboma.

Bik

U kući vam je neka drama i želite da odete dalje od toga. U nedelju vas očekuju najzanimljivija dešavanja, tako da samo se još malo strpite. Zauzeti treba da se opuste i da to što je situacija malo zategnuta ne znači da imate probleme već da j eoboma potreban prostor.

Blizanci

Ovaj vikend je najbolji za vaš ljubavni život, ako ste singl. Bićete zanimljivi i privlačićete pažnju gde god se pojavite. Ako ste u vezi pazite šta radite jer možda iskrsnu neki problemčići. Takva situacija biće u narednih 6 meseci.

Rak

Izađite i nećete se razočarati jer ćete osetiti potrebu da nekome priđete i malo flertujete. Vaša vizija budućnosti i vizija vašeg partnera se baš i ne podudaraju. Porazgovarajte o tome.

Lav

Ponovo se osećate sveže i rasterećeno pa ćete se lagano upustiti u neku avanturu ovog vikenda, piše Cosmopolitan. U vezi će vam prijati da se opustite uz pun Mesec i prepustite emocijama pored vašeg partnera.

Devica

Ovog vikenda mučiće vas osećaj samoće, jer vam čak ni vaša kombinacija sa Tindera više ne piše. Ali to će trajati samo do srede.Ponovo osećate kao da ste povezani sa partnerom i nema više turbulencija u vašem odnosu. Iskoristite vreme da pokažete jedno drugom koliko ste srećni što ste zajedno.

*ALT

Vaga

Zauzeti ste, ali ipak nalazite vremena za flert. Čak i ako je to samo seksting sa nekim tamo kontaktom sa društvenih mreža. To vam sada prija. Oni koji su u vezi treba da se pripaze jer je moguće da ćete se baš u ovom periodu rastati sa partnerom.

Škorpija

Imate ovih dana velike šanse da se u vašoj spavaćoj sobi odigra vrela akcija. Neko će vas oboriti sa nogu i nećete znati gde je levo. Onima koji su u vezi predstoji turbulentan period. Pred vama je vikend ispunjen seksom i mi vam na tome možemo samo zavideti.

Strelac

Biće ovo tih i miran vikend za one koji su singl, pa će vam prijati da se malo primirite i razmišljate o životu. Zauzeti će pre ostati kod kuće i maziti se sa partnerom nego izaći negde i ludovati.

Jarac

Odličan vikend za promene u ljubavnom životu. Ukoliko vidite nekog seksi nemojte da se zadržavate. Pričati sa Jarcem o osećanjima je baš težak posao, ali ovog vikenda prosto ćete osetiti želju da vaš partner zna kako se osećate.

Vodolija

Koji srećnik će vas večeras odvesti kući? Sve su šanse da ostavite iza sebe singl život. Kod onih koji su u vezi dešavaju se velike promene pa se stvari menjaju i na emotivnom i na fizičkom planu.

Ribe

Ako ste umorni od posla imamo za vas dobre vesti jer će vaš emotivni život malo da s epokrene ovog vikenda. Vaš inboks biće pun poruka. Nikada vam niej bilo lakše da se povežete sa partnerom u krevetu i van njega. Umesto da se bavite poslom imaćete neke druge aktivnosti na umu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare