Ovo su najsebičniji znakovi Zodijaka

Svi poznajemo barem jednu osobu koja uvek vešto uspe da izbegne plaćanje kafe ili večere jer je "zaboravila" da ponese novčanik ili joj je upravo bankomat progutao karticu.

AstroZabava | Super žena |
Podeli
Foto: Depositphotos/belchonock
Foto: Depositphotos/belchonock

Osim na drugima, škrtci štede i na sebi i često se grizu i zbog najmanjeg troška koji nije nužan. Njih možete prepoznati i po njihovom znaku zodijaka, a najčešće je reč o sledećim znacima.

Bik

Bikovi su jako šarmantni i popularni u društvu, a to znaju i jako dobro da iskoriste. Uvek izmanipulišu druge da ih časte pićem ili večerom, zbog čega nikad nemaju grižu savesti, piše index.hr. Ipak, oni na sebe vole da potroše koje dinar više, a štede na primer, na poklonu za rođendan svog prijatelja.

Devica

Device su neverovatno organizovane oko svakog dinara koji potroše i oštro osuđuju one koji ne vode računa o svojim finansijama. Nikada ne troše ako baš ne moraju i vole da ih smatraju pametnim štedišama iako su, zapravo, poprilično škrti.

Blizanci

Blizanci su opsednuti trošenjem na vlastite užitke, zbog čega svi drugi u njihovom životu ispaštaju. Poput Bikova, zbog dobrog statusa u društvu uvek uspeju da iskamče besplatno piće ili večeru, a često će i slagati da nemaju samo kako bi ostavili novac po strani za novi komad odeće ili nakita.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 10 sledeca idi na stranu