Osobe u ovim horoskopskim znakovima su pravi modni znalci

Kada vidite neke ljude, odmah pomislite kako su rođeni sa dobrim ukusom. Svaka njihova odevna kombinacija izgleda sjajno, a njihovi domovi mogu da krase stranice časopisa. Osobe rođene u sledećim horoskopskim znakovima najkreativnije su i rođene su sa najviše stila.

Nedelja, 06.10.2019.

12:12

Izvor: Super žena

Osobe u ovim horoskopskim znakovima su pravi modni znalci
Foto: depositphoto/konradbak

Podeli:

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete da ne primetite. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši lični stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus.

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvek se lako primeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvek pažljivo biraju svoje odevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni.

Lav

Lavovima je kvalitet veoma važan. U stanju su da potroše brdo para ako to znači da će imati najfinije materijale i unikatno krojene odevne komade. Ponekad ćete ih videti u komadima koje niko drugi ne bi nosio jer im je cilj da budu primećeni, piše portal index.

Vodolija

Vodolija je pravi otmeni klasičar. Uvek kupuje modno vanvremenske komade, a ni od čega je sposobna da napravi svašta. Vodolije su vrlo vične u uređenju prostora, a znaju i u šta treba ulagati, a šta zaobići u širokom luku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare