Pazite šta pričate pred njima: Ovi horoskopski znaci sve shvataju kao napad

Dobro pazite šta pričate pred nekim ljudima kako ih ne biste uvredili jer oni sve shvataju kao napad.

Četvrtak, 17.10.2019.

20:29

Izvor: Super žena

Pazite šta pričate pred njima: Ovi horoskopski znaci sve shvataju kao napad
Foto: Depositphotos/monkeybusiness

Podeli:

Upravo takvi su ovi horoskopski znaci koji uvek nađu nešto u vašim rečima što ih vređa i na sve imaju komentar. Opsednuti su mišljenjem drugih ljudi što proizlazi iz njihove nesigurnosti i opsednutosti sobom. Evo o kojim znacima reč.

Škorpija

Škorpije su izuzetno samokritične osobe pa tuđi komentari samo "dolivaju ulje na vatru". Previše razmišljaju o svemu, a to ih često odvede u vrlo negativnom i pogrešnom smeru. S njima uvek morate da budete oprezni jer postoji velika mogućnost da će pogrešno shvatiti vašu šalu ili komentar i opasno će se uvrediti.

Jarac

Jarčevi sve što se događa na ovom svetu smatraju svojom krivicom. Veliki su tragičari i sve primaju k srcu, piše index.hr. Na primer, ako neko dobije unapređenje pre njih, smatraće to svojim neuspehom i pašće u depresiju. Njihov najveći problem je taj što neprestano traže odobravanje od drugih ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare