Oni će se loše provesti u martu: Lavovima će biti najteže, njih očekuju turbulencije i rasprave

Nikada nijedan mesec ne može svim znakovima horoskopa da donese samo dobro, e pa tako su "na tapeti" ovog meseca ova tri znaka.

Sreda, 04.03.2020.

19:00

Izvor: Super žena

Oni će se loše provesti u martu: Lavovima će biti najteže, njih očekuju turbulencije i rasprave
Foto: depositphotos/AndrewLozovyi

Podeli:

Ovaj turbulentan period biće najgori za Lava, Škorpiju i Vodoliju.

LAV

Sunce će pripadnicima ovog znaka u martu ući u osmu kuću, kuću seksa, transformacija, ulaganja. Moraćete da dobro odmerite šta dajete, a šta dobijate zauzvrat i da procenite šta je fer u tom odnosu. Krajem meseca Saturn ulazi u sedmu kuću, kuću braka i partnerstva i donosi mnogo turbulencija i rasprava.

ŠKORPIJA

Ovog meseca Škorpije će pokušati da odgonetnu šta im ljubav zaista znači i šta im donosi. Delovaće posebno naporno i zahtevno partneru, ali Škorpije neće odustati od svojih preispitivanja. Shvatićete šta vam fali i smisliti plan kako da sredite ono što vam smeta, pa, iako će vam mart biti težak, olakšaće vam stvari u narednom periodu.

VODOLIJA


Vodolije su neke planove skroz zapostavile, a na druge stvari uopšte niste obraćali pažnju, a taj nesklad pokazaće se u ovom mesecu. Moraćete da odredite šta vam je zaista bitno i da prestanete da rasipate energiju na stvari koje vam više ne znače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare