Ovnovi nestrpljivi, Blizanci energični: Kako muškarci različitih znakova izražavaju svoja osećanja?

Kada upoznate novog momka, gotovo odmah počinjete da pokušavate da shvatite njegov odnos prema vama: da li je ozbiljan ili samo traži kratku avanturu? Zvezde, tačnije njegov horoskopski znak, pomoći će vam da mnogo toga otkrijete.

Petak, 17.04.2020.

19:00

Izvor: Ženski magazin

Ovnovi nestrpljivi, Blizanci energični: Kako muškarci različitih znakova izražavaju svoja osećanja?
Ilustracija/Foto: depositphoto/stokkete

Podeli:

Astrolozi su analizirali ponašanja različitih znakova zodijaka i opisali kako se ponašaju ako im se devojka stvarno sviđa.

Ovan

Predstavnici ovog znaka su često nestrpljivi, vole da dobiju sve odjednom, mrze da čekaju. Ali napraviće izuzetak za devojku iz svojih snova - neće žuriti sa stvarima, pokušać́e da stvore za vas oazu komfora i spokojstva.

Bik
Ako momak Bik voli da bude s vama, uložiće napore da to i pokaže. Odmah će vam odgovoriti na SMS, neće praviti pauze, a ako vas vidi u gomili ljudi, neće se stideti da priđe i čvrsto vas zagrli. Puni su energije i nikada se neć́e umoriti u pokušaju da iznenade svoju voljenu.

Blizanci
Momci Blizanci su vrlo energični, inventivni, ali istovremeno lukavi. Nikad im nije dosadno, a svoju naklonost pokazuju činjenicom da neprestano pokušavaju da izabranicu nasmeju.

Rak
Lojalan i brižan znak. Ako mu se dopadate, obavestić́e vas o tome tako da ni vi ni drugi nećete imati nikakve sumnje. Nikad nećete biti tužni i plakati od ljutnje pored čoveka koji je Rak u horoskopu.

Lav
Oni su samouvereni i ambiciozni, pa više vole direktan govor umesto nagoveštaja. "Sviđaš mi se", reći će vam i neće lagati.

Devica
Vole da analiziraju sve, priskoče u pomoć, na njih se možete osloniti bukvalno u svemu. Nisu tako direktni kao Lavovi, pa svoju simpatiju pokazuju dodirom i emocionalnim gestovima. Ovi momci su veoma inteligentni i moći će mnogo da kažu o vama ako se stvarno zaljube.

Vaga
Idealisti koji mrze svađe i sukobe. Njihov optimističan pogled na život pomaže ne samo njima - oni čine sve što mogu kako bi povećali poštovanje za devojku koju vole.

Škorpija
Veoma strastveni momci. Pored toga, oni na sve moguće načine pokušavaju da usreće partnera, pa će je, poput Blizanca, i svaki dan nasmejati i zabavljati.

Strelac
Nezavisni i spremni za ljubavne avanture. Svoju naklonost pokazuju kroz materijalne stvari, bilo da je to kupovina luksuznog buketa ili odlazak u najskuplji restoran. Pored toga, odlučujuć́i se za vezu sa Strelcem, vi postajete njegov partner u raznim avanturama, tako da vam sigurno neć́e biti dosadno.

Jarac
Predstavnici ovog znaka su nepoverljivi, ali čim počnu da se savetuju sa vama ili pokazuju druge znake vernosti, znajte: ovo je ljubav. Za njih je važno da znaju da se mogu osloniti na vas - ako je tako, uzmite u obzir da ste ga osvojili.

Vodolija
Oni su pametni i šarmantni po prirodi. Pokazuju osećanja rečima, a ne postupcima. Ako vam se predstavnik ovog znaka dopadne, spremite se da mnogo pričate o svemu - dugo ć́ete razgovarati.

Riba
Ribe su izuzetno osetljive. Drugima je često teško da povrede oseć́anja Riba, ali ako se on zaljubi, onda se stvarno zaljubi. Sačekajte i nasilne svađe, strastvena pomirenja i romantika podudaraće se sa Šekspirom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.