Ova tri znaka je najlakše povrediti, a da to ni ne znate

Neki horoskopski znaci su čvrsti kao stene. Ali ko su oni čija nežna osećanja je najlakše povrediti?

Nedelja, 26.04.2020.

09:57

Izvor: Super žena

Ova tri znaka je najlakše povrediti, a da to ni ne znate
Foto: Depositphotos, AllaSerebrina

Podeli:

Rak

Možda i najosetljiviji horoskopski znak. Koliko vole da primaju ljubav, toliko vole i da je daju. Bilo da dolazi od porodice, prijatelja ili partnera, oni zaista uživaju u ljubavi, i ukoliko im nije uzvraćena, mogu da budu duboko povređeni. Najbolji način da se prema Raku ophodite jeste upravo da ne izneverite njegova osećanja.

Škorpija

Škorpije u stvari imaju veoma mekano srce, bez obzira kako vam izgledali. Upravo da ne bi bile povređene, one kriju svoja osećanja. Ne vole da budu odbačeni i ako se osećaju tako, onda to može da bude veliki problem.

U stanju da obrate pažnju i na najsitnije detalje. Primetiće ako ih koristite, čak i kada mislite da ne znaju.

Ribe

Ribe duboko veruju u odanost, pa će vam dati sve što imaju, ali i očekivati isto zauzvrat. Sa njima ne možete nikada biti "na pola puta", a pošto su sanjari, često se desi da imaju i nerealna očekivanja. Baš zbog toga su i toliko ranjive - ukoliko niste spremni da im date sve, bolje ni ne ulazite u vezu sa njima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.