Ovnove muče glavobolje, Lav i Vodolija da paze na srce, a Ribe na imunitet

Vladanje različitih planeta utiče na zdravstveno stanje pojedinog znaka Zodijaka, pa tako Rak ima problema s varenjem, Vodolija sa srcem, a Bik s ušima.

Sreda, 08.07.2020.

20:00

Izvor: 24sata.hr

Ovnove muče glavobolje, Lav i Vodolija da paze na srce, a Ribe na imunitet
Ilustracija/Foto: depositphoto/alexraths

Podeli:

Ovna muče glavobolje

Ovan je sklon promišljanju i preteranom analiziranju, pa ga zato najviše muče bolesti vezane za glavu. Najčešće ima problema s glavoboljom, muči ga škrgutanje zubima, a često mu brige izazivaju crvenilo i osip na licu.

Uši su bolna tačka za Bika

Bikom vlada Venera koja kontroliše grlo i rad vilice i utiče na proizvodnju insulina. Pripadnike ovog znaka najviše muče upale grla, štitna žlezda i ukočenost vrata, a često imaju problema s upalama i infekcijama uva.

Blizancima su osetljivi disajni putevi

Znakom Blizanaca vlada Merkur koji kontroliše sistem za disanje i mišiće. Blizanci su stalno u pokretu pa su skloni upalama tetiva, a najviše problema im zadaju hronični kašalj, česte prehlade, bronhitis i bolovi u ramenima. Trebalo bi da izbegavaju pušenje i boravak u zadimljenim prostorijama koje mogu dodatno da pogoršaju njihove upale.

Rak ima problema s probavom

Emotivni Rak je jako osetljiv na svoje i tuđe probleme, pa je sklon probavnim smetnjama i bolu u stomaku. Njegova tuga i ljutnja povezuju se s neurednom probavom i pojačanim želučanim refluksom.

Lav treba da pazi na srce i kičmu

Samopouzdanom Lavu najviše stresa izazivaju problemi sa srcem i cirkulacijom i bolovi u leđima. Upravo bi zbog toga pripadnici tog znaka trebalo da paze na holesterol, izbegavaju masnu hranu i vežbama očvrsnu kičmu.

Devicu muče čirevi i alergije na hranu

Baš kao i Blizancima, Merkur vlada i Devicom. On kontroliše sistem za varenje, pa su za užurbanu Devicu koja istovremeno rešava više stvari, česti čirevi na želucu, alergije na hranu, bol u stomaku i zatvor.

Vaga ima slabu bešiku

Venera vlada Vagom i utiče na rad bešike i bubrega. Pripadnici ovog znaka su skloni neumerenosti u jelu i piću, pa ih muči prečesto mokrenje, bubrežni kamenci i nepravilan rad bubrega koji može da izazove anemiju.

Škorpija muku muči s infekcijama bešike i dijebetesom

Negativne emocije i pesimizam koji su karakteristični za Škorpiju mogu da utiču na njeno zdravlje, posebno na libido, rad bešike i bubrega. Pripadnike ovog znaka muče infekcije bešike, dijebetes, a žene Škorpije imaju bolne menstruacije.

Strelcu su jetra i kičma slaba tačka

Jupiter koji dominira znakom Strelca kontroliše kukove, bedra, kičmu i jetru zbog čega su pripadnici ovog znaka skloni širokom spektru bolesti, od reume, artritisa do problema s izlučivanjem. Zbog osetljive jetre preporučuje im se izbegavanje alkohola.

Jarac treba da pazi na kosti

Uporni Jarac muku muči sa slabim kostima, bolovima u kolenima, zubima i zglobovima. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu i osteoporozi, a povrede su njihova svakodnevica.

Vodoliju muče srce i limfni čvorovi

Užurbana Vodolija nikad nema vremena za opuštanje što utiče na njeno zdravlje. Pripadnici ovog znaka su skloni artritisu, imaju problema sa srcem i natečenim limfnim čvorovima, proširenim venama, astmom i alergijama.

Ribe imaju slab imunitet i bolove u nogama

Kod osećajnih Riba emocije imaju glavnu reč što dosta utiče na njihov imunitet. Što se lošije osećaju, to im imunitet više pati, pa su podložnije različitim bolestima, a najviše ih muče bolovi u nogama i kurje oči.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare