Ovi znaci zodijaka najteže se nose s raskidom

Prekid veze nikad nije jednostavan, a svaka osoba se na različit način nosi s raskidom.

Ponedeljak, 27.07.2020.

19:00

Izvor: Index

Ovi znaci zodijaka najteže se nose s raskidom
Foto: depositphotos/photography33

Podeli:

Dok pojedini brzo nastavljaju dalje, mnogi ljudi često u sebi zadržavaju ljutnju, koja može trajati godinama, i jednostavno ne mogu da se pomire s činjenicom da je vezi došao kraj.

Neki idu toliko daleko da ne mogu da se smire dok se ne osvete. Ova tri horoskopska znaka najteže leče slomljeno srce.

Škorpija

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su veoma strastveni ljubavnici.

Najteže prihvataju raskid, pogotovo ako ih partner iznenada i na grub način ostavi. Njihova prva reakcija može da prođe mirno, a potom se može pretvoriti u bes i frustraciju, koja može da preraste u želju za osvetom. Škorpije mogu da budu dugo ogorčene i ljute zbog raskida, a u nekim slučajevima to može da traje i godinama. Upravo zato često želja za osvetom vodi njihovo srce, sve dok konačno ne pronađu ponovo ljubav i započnu novu vezu.

Jarac

Jarčevi imaju potrebu sve da analiziraju, kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Vole da spajaju kockice jer su dobri u logistici i pronalaženju odgovora. Nakon prekida veze većina Jarčeva započinje proces samoanaliziranja kako bi zaključili šta je pošlo po zlu u vezi, a često okrivljuju sebe.

Međutim, kada osete da je partner jednako odgovoran za prekid, onda postaju ljutiti. Mogu razviti toliko intenzivne negativne emocije da počnu da mrze osobu koju su do juče voleli. Jarčevima je obično potrebno mnogo vremena da prihvate raskid i da se oslobode besa, prenosi hrvatski Indeks.

Vaga

Pripadnici ovog znaka imaju potrebu za ravnotežom i harmonijom, zato ljubavni raskid može da poremeti balans u njihovom životu. To je jedan od razloga zašto Vage teško prihvataju prekid veze i postaju uznemirene i ljutite.

Zanimljivo je da, iako često u sebi gore od besa, Vage se pretvaraju da su nastavile svoj život i da je sve u redu. Sklone su manipulaciji, pa sa druge strane mogu da opsedaju partnera, nastave da mu se javljaju ili smišljaju određene igrice kako bi pokušali da ga vrate u svoj život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.