Horoskopski znakovi koji su s godinama sve lepši

Poznato je kako lepota ne dolazi samo spolja, nego svakako i iznutra.

Sreda, 02.12.2020.

19:00

Izvor: miss7.24sata.hr

Horoskopski znakovi koji su s godinama sve lepši
Foto: Depositphotos/aremafoto

Podeli:

Ova četiri znaka sa godinama nauče svoje unutrašnje prednosti da istaknu spolja. Zbog toga sa godinama postaju sve lepši.

Blizanci

Blizanci su u mlađim danima suzdržani i distancirani. Međutim, njihova nestrpljivost se smanjuje s godinama. Postaju sve više samopouzdani, a to ih čini atraktivnijima. Blizanci vole da putuju, pa na svojim brojnim putovanjima sakupljaju iskustva i mudrost te isijavaju životnom radošću. To se vidi na njihovoj spoljašnjosti.

Devica

Devica je kao tinejdžerka gotovo neprimetna. Povučena je i oprezna pa ne želi da se nameće. Pri tome zapostavlja svoje potrebe i sebe. Njena prava specifičnost i snažan karakter pojavljuju se tek u kasnijim godinama. Sa nakupljenim životnim iskustvom nauči da je njena inteligencija ekstremno privlačna pa se rado igra sa njom. Ovaj znak postaje sa godinama neverovatno privlačan.

Ovan

Ovnovi vole pustolovine i izuzetno su sigurni u sebe. Doduše, ovaj divlji znak se sa godinama malo smiri, ali to ne deluje negativno na njegovu sjajnu ličnost. Naprotiv: njihovo zračenje tek tada postane vidljivo, a njihova unutrašnja lepota vidi se i spolja. To ih čini posebno privlačnima. Što su stariji, Ovnovi su otvoreniji i iskreniji, ali više niko ne može da ih povredi.

Lav

Lavovi rado privlače poglede i sjaje. Svejedno da li je reč o unutrašnjoj ili spoljašnjoj lepoti: Lavovi nikada ne prestaju da rade na sebi. U starijim godinama se ne opuštaju, a to je vidljivo: sa godinama njihova ličnost postaje još snažnija. Pošto se vrlo intenzivno bave svojim spoljašnjim izgledom, često deluju kao da ne stare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.