Horoskopski znaci koji će najverovatnije okončati romansu već na početku 2021. godine

Koliko god praznična sezona bila radosna i ispunjena lepim očekivanjima, za neke ljude može biti poprilično opterećujuća.

Četvrtak, 07.01.2021.

17:00

Izvor: Bustle

Horoskopski znaci koji će najverovatnije okončati romansu već na početku 2021. godine
Foto: Profimedia

Podeli:

Nova godina nosi sa sobom mnogo izazova, povlači nerešena pitanja i probleme, a može i da bude povod za raskid ako stvari u vezi već duže vreme ne fukncionišu kako bi trebalo. Čak i vrlo sitne nesuglasice u ovom periodu znaju da budu protumačene kao veliki problemi, nepremostivi i vredni raskida. Sa astrološkog stanovišta 3 znaka se neće ustručavati da prekinu ljubavnu vezu ako u njoj dođe do problema za vreme praznika.

BIK

Ove praznične sezone Saturn će početi da menja znakove i formira kvadrat sa Bikom. Kad god su dve planete udaljene 90 stepeni u Zodijaku, za njih se kaže da se – kvadriraju, što obično nije dobro. Zbog ove situacije kvadratne planete počinju da iritiraju jedna drugu i to se posebno vidi kod inače vrlo mirnog Bika. Biće potrebna snažna volja da Bik odoli iskušenjima i ne prekine vezu kojoj više ne vidi budućnost.

LAV

Tokom praznika Saturn će krenuti u napad i na još jedan znak. U pitanju je Lav, inače vrlo veseo i druželjubiv. I dok je Lav onaj koji predstavlja romantiku, krativnost i zabavu, Saturn je taj koji označava vreme, trud i upornost. Ovo će biti otežavajući period za Lava jer će početi da se oseća ograničeno i potlačeno u vezi u kojoj se nalazi. Lav će vrlo verovatno zaključiti da ga data veza više ne zabavlja.

VODOLIJA

Vodolija je zanimljiv slučaj jer će se Saturn tokom praznika useliti u njen znak. Ovo ne mora nužno da dovede do propasti veze u kojoj je Vodolija ali će je sigurno učiniti jako teškom za održati. Vodolija će osećati neverovatan pritisak u vezi, sa svakim novim danom i izazovom koji sledi. Saturn će naterati sve Vodolije da preispitaju svoje ciljeve i u vezi će ostati samo one čija je veza najstabilnija. Sve drugo će izbledeti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare