Tri najvernija horoskopska znaka

Ovi znakovi cene vernost i ona im je u vezi važnija od bilo čega drugog.

Subota, 16.01.2021.

18:40

Izvor: index.hr

Tri najvernija horoskopska znaka
Foto: Depositphotos/stetsik

Podeli:

Oprezno upoznaju svoje partnere pre nego što se vežu, pa kad definišu vezu, misle ozbiljno i tu za njih nema mesta neveri.

Ovo su tri najvernija horoskopska znaka.

Rak

Varanje je suprotno svemu onome za što se Rak zalaže, što ga čini jednim od najvjrnijih znakova u zodijaku. Njime vlada Mesec, nebesko telo povezano s osećanjima, Rak je posebno osetljiv na slamanje srca. Kao rezultat toga, polako se otvara novim partnerima i ima tendenciju da testira i proveri nekoga pre nego što bude spreman uopšte da razmisli o tome da ga pusti u svoj život. Rak želi sigurnost i nepokolebljivog partnera u svojim vezama. Ako izneverite Raka, oni neće varati, ali vrlo brzo ćete osetiti hladnoću koju ovaj znak itekako zna da pokaže.

Škorpija

Kao i Rak, i Škorpija štiti svoje meko srce tvrdim, oklopom. Za Škorpiju poverenje je neophodno, ali ono treba da se zaradi. Škorpija je po prirodi tajanstvena, a jednom kada je sigurna u odanost i vernost svog partnera, Škorpija je sve što možete da poželitie Ipak, bez obzira na to koliko je Škorpija posvećena, to može brzo da se promeni ako se oseća izdano. Ovaj znak veruje u karmu, pa ako ste neverni, postoji velika šansa da će Škorpija brzo vratiti istom merom.

Jarac

Jarac od svih znakova u horoskopu najozbiljnije shvata predanost. To je zato što se njegova vladajuća planeta Saturn sastoji od strukture i zakona. Dakle, kad daje reč, misli to do srži. Ovaj znak zauzima i tradicionalniji pogled na veze, pa kad se jednom odluči za vezu, onda ide do kraja. Jarac je vrlo selektivan u vezi s tim kome daje svoje srce (i možda još važnije, svoje vreme). Traži partnera koji im poboljšava život i pomaže im u postizanju ciljeva, a pronalaženje pravog partnera može predstavljati izazov. Kad pronađe tu osobu, neće je nikada izneveriti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.