Ovi horoskopski znakovi su najveći egoisti

Svi poznajemo bar jednu osobu za koju smatramo da je veliki egoista.

Petak, 22.01.2021.

18:55

Izvor: index.hr

Ovi horoskopski znakovi su najveći egoisti
Foto: Depositphotos/AsierRomeroCarballo

Podeli:

Takve osobe često umisle zbog svog uspeha ili izgleda da su iznad drugih. Ako je verovati astrologiji, egoizam može da bude povezan i sa horoskopskim znakom. Iako se egoisti rađaju u svim znakovima, ova tri znaka ipak se izdvajaju kada je količina taštine u pitanju, piše "Elite Daily".

Lav

Lavovi za sebe bukvalno misle da su visočanstvo. Ako vide da nisu u centru pažnje, napravće scenu samo kako bi im drugi ljudi dali na značaju.

Jarac

Jarčevi vole da se hvale svakim uspehom i žele da svi o njima misle samo najbolje. U svemu žele da budu prvi pa su spremni i da sabotiraju konkurenciju ako vide da ih netko prestiže u nečemu.

Vodolija

Vodolije su jako društvene, ali i jako pretenciozne. Uverene su da mogu da ostvare sve što zamisle i neće da prestanu u pokušajima sve dok im se to ne obije o glavu. Na druge ljude često gledaju sa visine i uživaju u pomisli da su pametniji od drugih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.