Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog proleća

Ribama će ovo razdoblje biti savršeno, Strelci bi mogli da stupe u brak, a Ovna ništa neće moći dan zaustavi.

Četvrtak, 08.04.2021.

14:55

Izvor: B92

Šest horoskopskih znakova koji će pronaći ljubav ovog proleća
Foto: Profimedia

Podeli:

Vaga: Proleće za pamćenje

Za ovo proleće plan je jednostavan i uključuje ljubav, strast i senzualnost. Znate kako život da učinite slatkim i radosnim, pa nema mnogo onih koji vam mogu odoleti. Sunce, Mesec i Venera su ove sezone na vašoj strani i podržavaju vas ako ste slobodni. Nema potrebe za upoznavanjem mnogo ljudi, neko poseban će biti dovoljan da vam srce poskoči i krenete u avanturu života.

Ribe: Sve je savršeno

Ništa vas neće sprečiti u pronalasku ljubavi ovog proleća. Provešćete mnogo dana uz romantiku i strast, što će vam pružiti mnogo sreće. Kao neko ko je uvek osetljiv na druge, pokazujete dobrotu i empatiju koja će sigurno privući pažnju i vašu srodnu dušu, ako je još niste pronašli.

Strelac: Zauvek i ništa manje

Ljubav koju imate prema partneru toliko je snažna, a strast toliko intenzivna da više ne možete da izdržite i ovo je vreme za dugoročne obaveze. Ako niste u vezi, ovo je svejedno doba za nježnost i strast i nemojte se plašiti da napravite prvi korak prema nekome ko vam je u mislima. Ljubav vam daje krila i spremni ste na sve.

*ALT

Jarac: Umeće zavođenja je na vrhuncu

Sreća vlada vašom vezom i na horizontu nema crnih oblaka. Ovo razdoblje pomoći će vam da se osećate bolje, opuštenije, a čak ćete malo olabaviti i svoj oklop. Nećete oklevati da pokažete svoju zavodničku stranu, radost i toplinu. Lako ćete pronalaziti reči kojima ćete rastopiti srca svojih partnera ili simpatija.

Devica: Napokon ćete se opustiti

Ovo razdoblje doneće vam ispunjenje u ljubavi i nezaboravne susrete. Zbog sve te ljubavi, osećaćete se ugodno i dobiti više samopouzdanja za budućnost. Iako ste inače skloni teskobi, ovog proleća prestaćete da se brinete i potpuno ćete iskoristiti harmoniju i sreću u svojim vezama. Napokon ćete se osećati zadovoljno sobom.

Ovan: Ništa vas neće moći zaustaviti

S povratkom lepog vremena, pronaći ćete u sebi novi žar koji će vam podići samopouzdanje. Bićete zavodljiviji nego ikad i održavaćete plamen svoje veze u životu, a možda ćete čak i priznati svoja osećanja nekom posebnom. Nište ne može zadržati vaše žudnje. Ipak, nemojte brzati, jer retrogradni Merkur može uzrokovati komunikacijske probleme, piše MSN Lifestyle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.